Aslı Enver’e Bir Dizi Teklifi Daha Gitti! Yetenekli Oyuncu Skandal Bir Dizide Rol Alacak!

Aslı Enver’e Bir Dizi Teklifi Daha Gitti! Yetenekli Oyuncu Skandal Bir Dizide Rol Alacak!

Babil dizisinde rol alan yetenekli Oyuncu Aslı Enver final kararının ardından televizyonlardan uzak kalmaya karar verdi. Yetenekli oyuncu Aslı Enver, Babil dizisinin final yapmasının ardından projeleri askıya aldı. İşte haberin bütün detayları...

Alınan bilgiler neticesinde Kasım 2020'de final yapma kararı alan Babil dizisi ekranlara veda etmişti. Yetenekli Oyuncu Aslı Enver ise projeye dahil olmak yerine dinlenmeyi tercih etti. Alınan bilgiler neticesinde Aslı Enver cephesinde de yeni gelişmeler göze çarptı. Yetenekli oyuncu ya bir dizi teklifi daha gitti.

Aslı Enver, ABD yapımlı bir diziden uyarlanan projede yer alacak!

Aslı Enver, ABD yapımlı bir diziden uyarlanan projede yer alacak! Kulislerden alınan bilgilere göre Aslı Enver’in iddialı bir projede yer alacağı söyleniyor. Fakat Aslı Enver hayranları yetenekli oyuncunun bu projeyi kabul edip etmeyeceğini şimdiden merak etti. Limon film tarafından satın alınan ‘the good wife’ dizisinden uyarlanan bir proje için Aslı Enver’e teklif gitti. Ayrıca proje Türkiye'ye ‘Skandal’ adıyla uyarlanma kararı aldı.

The good wife 2019 ve 2016 yılları arasında yayınlanan hukuk ve dram dizisi. Yurtdışında yetenekli oyuncular ve konusu ile ön plana çıkan dizi Türkiye'de uyarlanma kararı aldı. Dizide mutlu bir evliliği bulunan kişi bir gün internete düşen skandal görüntülerle birlikte hayatını kâbusa dönüştürür. Amerika'nın Chicago kentinde çekilen dizide eyalet savcısı olan kocası skandaldan dolayı hapse atılıyor. Bunun ardından Alica Florrick ise skandalın ardından yeni bir karar alarak eski mevkisi avukatlığa geri döner.

Skandal dizinin konusu belli oldu

Skandal dizinin konusu belli oldu. Ayrıca üniversite yıllarında sevdiği adamı avukatlık bürosunda gören kahramanımız ise ne yapacağını şaşırır. Bu dizi yurt dışında 6 kez ödül kazandı. Bunun dışında 40'tan fazla da ödülleri aday gösterildi. ABD'de yayınlandığı dönem büyük ilgi ile karşı karşıya kalan the good wife, Skandal ismi ile Türkiye'de uyarlanacak. Dizi hukuk dizisi olarak şimdiden herkesi merakta bıraktı.