Arka Sokaklar Dizisinden Üzücü Haberler Peş Peşe Geldi! Set Ekibi Zor Durumda!

Arka Sokaklar Dizisinden Üzücü Haberler Peş Peşe Geldi! Set Ekibi Zor Durumda!

Arka Sokaklar dizisinde zor zamanlar yaşıyor. Geçen günlerde Arka Sokaklar dizisinde oynayan Zeliş'in koronavirüs haberini yapmıştı. Aksilikler bırakmıyor sette koronavirüs artışları devam ediyor. Arka Sokaklar final mi yapacak?

Arka Sokaklar dizisinin yayın hayatı devam ederken çeşitli zorluklar da gün yüzüne çıkıyor. Dizi, bu zamana kadar çeşitli nedenlerden ötürü yayın hayatına devam etmeyeceğini belirtmişti. Ancak geçmişte yapılan açıklamalardan bir şekilde vazgeçildi ve yeni sezonla muhteşem bir giriş yapıldı. Arka Sokaklar, şu an aktif olarak en uzun yayınlanan dizi unvanını elinde bulunduruyor. Bu rekoru kırmasındaki en önemli etken ise yeniliklere açık ve olay örgüsünü güzel bir şekilde birleştirmiş olması. Bu nedenle Arka Sokaklar izleyicisi de nesilden nesile artmakla beraber şekilleniyor. Ancak son zamanlarda sevilen diziyle ilgili tatsız gelişmeler yaşanmakta. Öyle ki dizinin yakın zaman içerisinde bir süreliğine yayın hayatı durabilir. Çekimlere ara verme riski ile karşı karşıya olduklarını belirtelim.

Arka Sokaklar Oyuncuları Virüse Yakalandı

Arka Sokaklar'da geçtiğimiz günlerde ilk defa Yüsra Geyik'de virüs görülmüştü. Virüs açıklamasının hemen ardından ünlü oyuncu dinlenmeye başlamıştı. İzole bir şekilde yaşamına devam ederek virüsün geçmesini ve vücuttan atılmasını bekliyordu. Ancak kendisiyle beraber olan pek çok kişinin de virüse yakalanma riski bulunduğundan virüs testleri yapıldı. Virüs testi sonucu açıklandığında ise önemli bir gerçekle karşılaşıldı. Buna göre dizinin önemli isimleri arasında yer alan başrol oyuncusu da virüse yakalandı. Yüsra Geyik dışında virüse yakalanan oyuncunun kim olduğu merak ediliyor.

Merve Oflaz'ın Virüs Testi Pozitif Çıktı

Merve Oflaz, yaptırdığı virüs testi sonucunda testin pozitif çıktığını sosyal medya hesabında duyurdu. Ünlü oyuncunun yaptığı samimi açıklamada sağlığının şu an için iyi olduğunu ancak tedbiri de elden bırakmadığı öğrenildi. Son zamanlarda hızlı bir şekilde mutasyona geçen ve yaygınlık hızı artan virüsün dizi sektörünüz de olumsuz şekilde etkilediği görülüyor. Düzenli olarak spor yaptığı bilinen Merve Oflaz'ın ise virüsü yakın zamanda atlatması bekleniyor. Yüsra Geyik ile Merve Oflaz'ın sağlıklarına kavuşması durumunda Arka Sokaklar kariyerleri kaldığı yerden devam edecek. İki ismin de dizi için önemli olduğunu belirterek mutlaka diziye dönmeleri gerektiğini de aktaralım. Kendilerini karantinaya aldıkları süre boyunca da birkaç hafta ortalama iyileşme süresinde insanların bu virüsü atlattıkları biliniyor.