Arka Sokaklar Dizisinden Mesut Ayrılıyor! Şevket Çoruh'tan Şaşırtıcı Açıklama!

Arka Sokaklar Dizisinden Mesut Ayrılıyor! Şevket Çoruh'tan Şaşırtıcı Açıklama!

Arka Sokaklar'dan ayrılması beklenen ünlü oyuncu şok etti. Mesut Güneri diziden ayrılıyor mu? Ali Komiser'den sonra sıra Mesut Komiser'e geldi! 607. bölüm fragmanı seyircileri biraz üzecek. Selin'in yani Oya Okar'ın da ayrılma ihtimali bulunuyor. Kanal D'deki dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Arka Sokaklar dizisi 607. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın en dikkat çeken ismi hiç şüphesiz Şevket Çoruh'tu. Mesut Güneri karakteriyle ekrana gelen ünlü isim, diziden ayrılacak mı? Kanal D'deki dizide 15 sezondan fazladır oynuyor ve bu durum ünlü oyuncu için rekor niteliğinde. Daha önce hiçbir yapımda bu kadar uzun süre yer almamıştı. Bir yandan da diziden ayrılabileceğine yönelik söylentiler artmaya başladı. Kendisiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri dizideki geleceği.

Mesut Diziden Ayrılacak mı?

Mesut karakterinin henüz diziden ayrılması beklenmiyor. Ancak yeni bölüm fragmanında Selin'in kurtarılması için Samir'in düşmanına silah çekmesi ve riskli hareketlerde bulunması dikkat çekti. Dolayısıyla Oya Okar'ın dizideki varlığı tehlikede. Eğer hikayede Selin'in ölmesi gerekiyorsa dizide dikkat çeken ayrılıklar yaşanabilir.

Mesut Selin Aşkı Bitebilir

Arka Sokaklar 607. bölüm fragmanıyla birlikte seyircileri heyecanlı anlar bekliyor. Zira Mesut ve Selin aşkı her an sona erebilir. Selin'in hayatını kaybetmesi bir yandan Mesut'ûn diziden ayrılığını da getirebilir. Çünkü Şevket Çoruh'un canlandırdığı bu karakter, hikayeye göre psikolojik bunalım yaşayacaktır.