Arka Sokaklar Dizisinden Ali Komiserin Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı! Yapımcıdan Ali Komiser Açıklaması Geldi

Arka Sokaklar Dizisinden Ali Komiserin Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı! Yapımcıdan Ali Komiser Açıklaması Geldi

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde şaşırtıcı bir ayrılık yaşandı. Alp Korkmaz'ın diziye vedası sonrasında izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. Dizide yüzü dahi gösterilmeyen ünlü oyuncu, 600. bölümde ekranlardaki macerasını noktaladı. Peki Ali Komiser diziden neden ayrıldı? İşte Alp Korkmaz ayrılığına dair iddialar...

Arka Sokaklar'da tepki çeken bir ayrılık yaşandı. Dizi tarihinin görmüş olduğu en ilginç ayrılıklarından biri gündemdeydi. Ünlü oyuncunun diziden resmen ayrıldığı duyuruldu. Peki 600. bölümde neler yaşandı? Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve Zafer Ergin'in başarılı oyunculuğu ile daha iyi hale gelen bölümde, şaşırtıcı gelişmeler vardı. Dizide hiç beklenmedik olaylar dönüyor. Alp Korkmaz'ın vedası bu kadarı da olmaz dedirtti.

Alp Korkmaz Diziden Ayrıldı!

Alp Korkmaz, dizide hiç gözükmeden ayrıldı. Kendisinin yerine farklı bir ismin oynadığı görüldü. Yüzü gösterilmeden hiçbir şey yaşanmamış gibi ekranlara veda etmesi sağlandı. Ünlü oyuncunun ayrılmasındaki neden ise merak edildi. Teröristler tarafından roket saldırısına uğrayan Ali Komiser, oracıkta hayatını kaybetti. Hüsnü Çoban ise bu anları gördüğünde hiçbir şey yapamadığı için sinir krizleri geçirdi.

Para Konusunda Anlaşamadılar mı?

Arka Sokaklar yönetimi ile Alp Korkmaz'ın parada anlaşamadığı ileri sürüldü. Bu nedenle oyuncunun ayrıldığı vurgulandı. Ali Komiser, dizi macerasını bir anda eşini döven ve Antalya'da kendine hayat kuran bir komiser olarak lanse edildi. Sonrasında ise hayatını kaybederek dizideki macerasını tamamlamış oldu. Tüm bu gelişmeler ışığında, Kanal D dizisindeki oyuncunun gidişi izleyicilerde hayal kırıklığı yarattı.