Arka Sokaklar Dizisi ATV'de mi Yayınlanacak? Arka Sokaklar Dizisi Kanal mı Değiştirdi..

Arka Sokaklar Dizisi ATV'de mi Yayınlanacak? Arka Sokaklar Dizisi Kanal mı Değiştirdi..

Kanal D dizisi Arka Sokaklar'daki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Dizinin ATV'de yayınlanacağı iddia edildi. Bu gelişme sonrasında pek çok kişi şok olacak. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri başka neler bekliyor? ATV, tüm bu iddiaları kabul etti mi?

Arka Sokaklar dizisinin ATV'de yayınlanacağı iddia ediliyor. Öyle ki diziyle ilgili bu gelişme büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu dizi, bir süre yayın arası vermişti. Sağlık sorunları nedeniyle yapımcının olmaması, dizinin ara vermesini gerektirdi. Ancak öyle bir iddia ortaya atıldı ki herkes şok oldu kaldı. Dizi için verilen bu karar sonrasında pek çok kişi şok olabilir. Güncel olarak bizleri hangi detaylar bekliyor?

Arka Sokaklar ATV'ye Taşınıyor

Arka Sokaklar'ın ATV'ye taşınacağı ve artık orada yayınlanacağı iddia edilmişti. Bu gelişmeden sonra pek çok kişi şok oldu. Öte yandan ATV ve Kanal D'den gelen açıklamalar ise her şeyi açığa çıkardı. Erler Film'den gelen açıklamada ise yalnızca “Kanal D’de 638 bölümdür 17 yıldır aralıksız yayınlanan Arka Sokaklar dizisi yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle 45 gün yayınına ara vermiştir. En kısa zamanda ekranlara dönecektir Kamuoyuna duyurulur” denmişti.

Haber Yalanlandı

Arka Sokaklar'ın ATV'de yayınlanacağı haberi hem ATV hem de Kanal D tarafından yalanlandı. Dolayısıyla bu gelişmeyle birlikte dizinin aslında Kanal D'de yayın hayatına devam edeceği anlaşılıyor.