Aras Bulut İynemli'yi Görenler Gözlerine İnanamadı! Aras Bulut İynemli Yeni Karakterine İçin Değişime Girdi!

Aras Bulut İynemli'yi Görenler Gözlerine İnanamadı! Aras Bulut İynemli Yeni Karakterine İçin Değişime Girdi!

Aras Bulut İynemli'yi son haliyle görenler gözlerine inanmak istemedi. Başarılı oyuncu Cumhuriyet'in 100. yılı için Atatürk'ü canlandıracak. Ancak objektiflere öyle bir rastladı ki görenler değişimi hemen fark etti. Çukur'dan sonra imajındaki değişiklik gözler önüne serildi. Hayranları kendisini uyardı.

Aras Bulut İynemli, Çukur dizisi finalinden sonra büyük bir gelişme ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu reklam filmlerinin yanı sıra bir projede daha rol alacak. 2024 yılında vizyona girmesi beklenen ve Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle yayınlanacak bir filmde oynayacak. Bu filmde canlandıracağı kişinin Mustafa Kemal Atatürk olduğu açıklandı. Oyuncunun bu gelişmeyle beraber çok gururlandığı ve heyecanlı olduğu belirtildi.

Henüz 3 Yıl Var!

2024 yılında yayınlanması beklenen projenin 3 yılı daha bulunuyor. Çekimleri elbette daha erkenden gerçekleştirilecek. Mehmet Ada Öztekin yönetmenliğinde çekilecek filmle ilgili hayranları daha fazla bilgi edinmek istiyor. Ancak şu an için detay verilmedi. Ayrıca film için özel bir hazırlık süreci geçirdiğine dair açıklama da yaptı.

İzleyiciler Uyardı!

İzleyiciler, Aras Bulut İynemli'nin eskisine göre daha zayıf olduğunu gördü. Bu nedenle izleyiciler kendisini uyardı. Daha fazla kilo vermemesi gerektiğine dikkat çektiler. Gerçekten de ünlü oyuncunun Çukur zamanlarındaki halinden daha zayıf olduğu göze çarpıyor. Hal böyle olunca "acaba film için hazırlık mı yapıyor" soruları da sosyal medyada yerini aldı.