Annemizi Saklarken Dizisinin Başlığına Aldanmayın! Annemizi Saklarken Dizisi Çok Farklı Bir Yapı İle Ekranlara Geliyor!

Annemizi Saklarken Dizisinin Başlığına Aldanmayın! Annemizi Saklarken Dizisi Çok Farklı Bir Yapı İle Ekranlara Geliyor!

Star TV, sonunda bombayı patlattı. Annemizi Saklarken dizisi yayın hayatına başlıyor. Dizinin ilk bölümü ne zaman başlayacak? Yayın tarihi ve oyuncu kadrosunu paylaşıyoruz. Annemizi Saklarken dizisinde kimlerin oynayacağı merak edildi. Üstelik dizinin hikayesi de belli oldu.

Annemizi Saklarken dizisi, bildiğiniz tüm yargıları baştan aşağı değiştirebilecek bir yapım. Dizinin yayın hayatına başlayacağı haberi verildi. Dizinin oyuncu kadrosu çok merak edildi. Birbirinden kaliteli isimlerin oynayacağı söyleniyor. Annemizi Saklarken dizisinde kimler oynayacak? Oyuncu kadrosu belli oldu bile. Üstelik ne zaman başlayacağı da açıklandı. Dizinin Star TV'de olması ayrı bir heyecan yarattı. Kanal, bir süredir sağlam projelerle ekran karşısına çıkmayı planlıyordu. Şimdi ise seyircilerin dikkatini çekebilecek bir projeyi sunmaya hazır.

Dizi Oyuncuları

Hande Doğandemir, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hatice Aslan'ın başrolde oynayacağını belirtelim. Bu isimlerin haricinde Annemizi Saklarken dizisinde Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Daşdemir, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür Daniel Foster ve Güngör Bayrak da oynayacak. Dizi kadrosunun zengin olduğunu söylemiştik. Dolayısıyla diziyi izlerken bir yandan da oyuncuları performanslarını değerlendireceksiniz.

Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Annemizi Saklarken dizisi bu Çarşamba günü yayın hayatına başlayacak. Dolayısıyla dizi gerçekten de izlemeye değer mi anlamamız az kaldı. İlk günden reytingleri yüksek gelir ise Star TV adına güzel bir gelişme olacaktır.