Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi Turnayı Gözünden Vurdu! Alparslan Büyük Selçuklu Bomba Transfer Yaptı!

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi Turnayı Gözünden Vurdu! Alparslan Büyük Selçuklu Bomba Transfer Yaptı!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden yeni transfer haberi gündeme bomba gibi düştü. Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları arasında yer alan bir isim kadroya dahil oldu. Sultan Alparslan'ın hayatını anlatan dizi fethetme sürecini ekranlara getirdi. Bunun ardından Alparslan dizisi ilk 2 bölümü ile büyük bir beğeni topladı. İşte haberin detayları...

Yayınlanan ikinci bölümü ile izleyicileri ekranlara kilitleyen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu sezon kadrosuna yeni bir ismi daha dahil etti. Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Menajerimi Ara dizisindeki Bekir karakterine hayat veren oyuncu Alparslan Büyük Selçuklu dizisine transfer oldu. Alınan bilgiler neticesinde Bedir Bedir Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Şehzade Human karakterine hayat verecek.

Menajerimi Ara dizisinden büyük transfer!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi farkını göstermeye devam ediyor. Akti Fim tarafından yapımcılığını üstlendiği Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrollerinde Fahriye Evcen, Barış Arduç, Sarp Levendoğlu ve Mehmet Özgür gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. Sultan Alparslan'ın hayatını anlatan dizi Anadolu'nun fetih sürecini de ekranları taşıdı. Bunun ardından Menajerimi Ara dizisinde Bekir karakteriyle ekranlara gelen Bedir Bedir Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncunun ise Şehzade Human karakterine hayat vereceği ortaya çıktı. Yapılan transferinin ardından heyecan doruklara çıktı. Heyecanlı sahneleri bünyesinde barındıran Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 22 Kasım Pazartesi günü TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Bedir Bedir, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna dahil oldu

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan'ın hayatını ekranlara taşıyan dizi Anadolu'nun fetih sürecini çok iyi bir şekilde aktardı. Bir dönem Star TV ekranlarında Menajerimi Ara isimli dizide yer alan Bedir Bedir Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna dahil olarak Şehzade Human karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor.

Bu transferin ardından Alparslan dizisinin yeni bölümünde neler olacağı da şimdiden merak söz konusu oldu. Dizinin kadrosuna dahil olan Bedir Bedir, Menajerimi Ara başta olmak üzere birçok dizi ve filmde rol aldı.