Alina Boz Maraşlı Dizinden Ayrıldığını Duyurdu! Ünlü Oyuncu Gözyaşlarını Tutamadı

Alina Boz Maraşlı Dizinden Ayrıldığını Duyurdu! Ünlü Oyuncu Gözyaşlarını Tutamadı

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisinin başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz bulunuyor. Yayınlandığı günden bu yana reyting olarak iyi bir seviyede ilerleyen Maraşlı dizisi ilerleyen süreçlerde reyting gerilemesi yaşadı. Detaylar...

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında bulunan Maraşlı dizisi son noktayı koydu. Bir sezon yayınlanan dizi 26 bölümün ardından final yapma kararı aldı. Dizinin başrollerinde bulunan Alina Boz ve Burak Deniz’in muhteşem uyumu ise hâlâ konuşuluyor.

Dizinin final yapmasının ardından Mahur karakterine hayat veren Alina Boz ise sosyal medya hesabından duygusal paylaşımlar yaptı. Yetenekli oyuncu set arkası görüntüler dışında oyuncu arkadaşları ile de fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi.

Alina Boz, Maraşlı dizi setine veda etti

Alina Boz, Maraşlı dizi setine veda etti. Yetenekli oyuncu Alina Boz, Maraşlı dizisinde büyük hayran kitlesine sahip oldu. Ünlü oyuncunun özellikle partneri Burak Deniz ile olan uyumu izleyici tarafından çok sevildi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile hayranlarını da duygulandıran güzel oyuncu Alina Boz, fotoğrafların altına ‘iyi ki’ yazdı. Bunun ardından ekip arkadaşlarına, yayın ekibine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Maraşlı dizisi son noktayı koydu

Maraşlı dizisi son noktayı koydu. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisi final yaptı. Kanal ve yapım ekibinden resmi bir açıklama yapılmamış olması da İzleyiciyi bir hayli üzdü. Son zamanlarda reytingleri bir hayli gerileyen Maraşlı dizisi ekran macerasını tamamladı.

Alınan bilgiler neticesinde sosyal medya kullanıcıları bir kampanya başlatarak Maraşlı dizisinin bitmemesi için elinden geleni yaptı. Fakat dizide var olan gizemin çözülmesinin ardından Maraşlı dizisi günden güne izleyici kaybına uğradı.