Akrep Dizisinde Başrol Oyuncusu Ayrılıyor! Ferda'nın Sağ Kolu Diziden Gitti!

Akrep Dizisinde Başrol Oyuncusu Ayrılıyor! Ferda'nın Sağ Kolu Diziden Gitti!

Star TV'de yayınlanan Akrep dizisinin yeni bölümünde Ferda'nın etkili adamlarından olan Efe, Ahmet tarafından vurulacak. Efe'nin diziden ayrıldığı öğrenildi. Peki Ayşem ve Aras evlenecek mi? Evlilik teklifi büyük ilgi çekti.

Akrep dizisi, yine şaşırtıcı anlara tanık olmamızı sağladı. Diziden önemli bir isim daha ayrıldı. Her geçen bölümde tansiyon yükseliyor. Bu sefer ise Ahmet ve Efe arasındaki gerilim diziye damgasını vurdu. Peki Akrep dizisinde neler yaşandı? Aras ve Ayşem'in arasındaki ilişki nasıl şekillenecek? Akrep  dizisinden hangi oyuncunun ayrıldığını açıklıyoruz.

Akrep Dizisinde Efe Ayrılığı!

Efe karakteri artık dizide oynamayacak. Ahmet tarafından öldürülen Efe'nin rolü buraya kadar. Ancak beklenmedik şekilde öldürülmesi büyük tepki çekti. Senariste tepki gösteren izleyiciler, oyuncunun bu kadar ani şekilde diziden ayrılmasına anlam veremedi. Nitekim diziyle ilgili gelişmeler hiçbir zaman sona ermedi. Bu sefer ipler Ferda'nın değil Ahmet'in elinde olacak. 

Efe Ferda Yüzünden Öldü!

Ferda'nın Efe'yi Ahmet'e karşı kışkırtması büyük sonu getirdi. Çünkü Efe'nin böyle bir niyeti yoktu. Ancak ihanete uğradığını fark eden Ahmet Efe'yi ıssız bir yerde vurarak öldürdü. Öldürmeden önce ondan laf almaya çalıştı ancak Efe hiçbir şekilde itiraf etmedi. Böylesine bir bağlılıkla vurularak öldürülmesi izleyicileri duygulandırdı. Şimdi ise Ahmet'in Ferda'ya nasıl ulaşabileceği merak ediliyor.

Ayşem'e Evlilik Teklifi Yapıldı!

Akrep dizisinin yeni bölümünde Aras'tan Ayşem'e evlilik teklifi geldi. Oldukça şaşırtıcı bir şekilde gelen bu teklifin Ferda'yı memnun etmediği belirtiliyor. Çünkü Ferda, Aras'ı samimi bulmuyor. Bakalım Ayşem bu teklife nasıl bir yanıt verecek. Çünkü kalbinin yolundan gider ise Ferda'ya rağmen evlilik teklifini kabul edebilir. Diziyle ilgili gelişmeler yaşanmaya devam edecek. Özellikle yeni bölümde üstünde durmadığımız daha pek çok konu var. Ancak tam olarak dizi bölümü yayınlanmadan bunları konuşmamız doğru olmaz. Star TV'nin sevilen dizisi Akrep ile ilgili her türlü analiz ve değerlendirmeyi bizden öğrenebileceksiniz. Akrep dizisi 22. bölümü ile Star TV ekranlarında olacak. Dizinin final yapması beklenirken böylesine heyecanlı sahnelerle izleyici karşısına çıkması oldukça güzel.