Ada Masalı Dizisi Apar Topar Yayından Kaldırıldı! Dizi Severlerden Tepki Gecikmedi

Ada Masalı Dizisi Apar Topar Yayından Kaldırıldı! Dizi Severlerden Tepki Gecikmedi

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisi her hafta salı akşamı izleyici ile buluşuyor. Yayınlandığı günden bu yana yoğun reytinglere sahip olan Ada Masalı dizisi, bu hafta ekranlara gelmeyecek. İşte haberin tüm detayları...

Yaz aylarında ekranlara gelen Ada Masalı dizisi salı akşamları izleyici ile buluşuyor. Yaz dizisi olan Ada Masalı büyük izleyici kitlesine ulaştı fakat Kurban Bayramı nedeni ile dizinin yeni bölümü 20 Temmuz Salı gününe yayınlanmayacak.

Alınan bilgiler neticesinde dizinin o gün kolaj bölümü ekranlara gelecek. Star TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında bulunan Ada Masalı daha önce en özel sahneler den oluşan bölümlerle ekranlara geldi.

Dizi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı!

Dizi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı! Başrollerinde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı Ada Masalı dizisi salı günü Star TV'de izleyici ile buluşuyor. Ay yapım imzalı dizi Ada Masalı oyuncu kadrosu dışını konusu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Ada Masalı adlı dizinin senaryosu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğluna ait. Dizide Haziran karakteri de Ayça Ayşin Turan hayat verirken Poyraz karakterini de Alp Navruz canlandırıyor.

Dizi Haziran ve Poyraz arasında geçen bir aşk hikayesini konu alıyor

Dizi Haziran ve Poyraz arasında geçen bir aşk hikayesini konu alıyor. Dizinin konusu başarılı iş insanı Haziran ile ada'nın yakışıklı genci Poyraz arasında geçen bir aşk hikayesini konu alıyor. Zıt karakterlere sahip ikindinin arasında doğacak olan aşk ise izleyici şimdiden heyecanlandırdı. Ara ara dizisinin kamera arkası görüntüleri de sosyal medyada yayınlanıyor.