4 Dizi Aynı Anda Yayından Kaldırıldı! Show TV, Fox ve Kanal D'den Üzücü Haber!

4 Dizi Aynı Anda Yayından Kaldırıldı! Show TV, Fox ve Kanal D'den Üzücü Haber!

Kanallar, düşük izlenmeye sahip dizilerin gözünün yaşına bakmıyor. Show TV, Fox TV ve Kanal D'deki dizilerin önemli bir kısmı artık yayınlanmayacak. Toplamda 4 dizinin final yapacağı öğrenildi. Peki hangi diziler bitiyor?

Final yapacak diziler büyük dikkat çekti. Kanallar, düşük reyting nedeniyle dizilerin ekrana veda etme sürecini hızlandırdı. Hal böyle olunca bu hafta hangi dizilerin final yapacağı belli oldu. Fox TV, Kanal D ve Show TV'de yaşanan depremin sonuçlarını gördük. Ekrana yeni gelen yapımlar, yeteri kadar izlenemeden final kararı ile sarsıldılar. İşte bitecek ve ekranlara veda edecek dizilerin listesi...

Hangi Diziler Final Yapacak?

Fox TV'de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı dizisi 14 Ekim'de finalini yaptı. Geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölüm ile yayın hayatını sonlandırdı. Yalnızca 5 bölüm ekrana geldi. Öte yandan Son Yaz dizisi de 16 Ekim Cumartesi günü final yapacak. İzleyiciler Son Yaz'ın bitmesini hiç istemiyordu. Çünkü sosyal medyada oldukça fazla kişinin diziye ilgi gösterdiği biliniyor.

Show TV ve Kanal D ise dizilerine final yaptıracak diğer kanallar arasındaydı. Show TV'de 19 Ekim'de final yapacak İçimizden Biri isimli dizi hayranlarını çok üzdü. Yayınlanan 5 bölümden yeteri kadar reyting elde edilemeyince 6. bölümde final yaparak ekranlara veda edeceği öğrenildi. Kanal D'de ise bu hafta final yapan Baht Oyunu dizisi geceye damgasını vurmuştu. Birkaç gün önce son bölümü yayınlandı.