Tarım Kredi Market'te Peynir Şöleni Başlıyor! 3-9 Şubat Tarihleri Arasındaki Güncel İndirimleri Kaçırmayın

Tarım Kredi Market'te Peynir Şöleni Başlıyor! 3-9 Şubat Tarihleri Arasındaki Güncel İndirimleri Kaçırmayın

arım Kredi Market, 3-9 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak beyaz peynir indirimi ile müşterilerini sevindiriyor. TK beyaz peynir kültürlü tam yağlı 500 gram, 69.90 TL yerine 64.90 TL fiyatla satışa sunulacak. Detaylar haberimizde

Tarım Kredi Market, müşterilerine lezzetli bir fırsat sunmaya devam ediyor. 3 Şubat'ta başlayan ve 9 Şubat'a kadar sürecek olan beyaz peynir indirimi ile alışveriş yapacak müşterilere ekonomik bir alternatif sunuluyor.

Tarım Kredi Market, beyaz peynir severleri düşünerek TK beyaz peynir kültürlü tam yağlı 500 gram ürünü için özel bir indirim uyguluyor. Normalde 69.90 TL olan beyaz peynir, bu kampanya süresince 64.90 TL fiyat etiketiyle raflarda yerini alacak.

Tarım Kredi Market, bu fırsatı duyurmak için sosyal medya hesapları üzerinden bir paylaşım yaparak müşterilerini mağazalara davet etti. Paylaşımda, "Tarım Kredi Kooperatif Market'te seçili ürünlerde aldıkça aldıran fiyatlar var! İndirimlerimizden yararlanmak için 03-09 Şubat tarihlerinde mağazalarımıza bekliyoruz. Size en yakın Tarım Kredi Kooperatif Market için profilimizdeki linke tıklayabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

Tarım Kredi Market'in sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesi üzerinden güncel indirimlere ulaşabilir, avantajlı fırsatları değerlendirebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde şubat ayının ortalarında müşterilere sunulacak yeni kampanya ve indirimlere dair duyuruların yapılması bekleniyor