Xiaomi 14 Ultra, Kablosuz Şarjda Devrim Yaratıyor: Beklenenin Üzerinde Bir Deneyim Sizi Bekliyor

Xiaomi 14 Ultra, Kablosuz Şarjda Devrim Yaratıyor: Beklenenin Üzerinde Bir Deneyim Sizi Bekliyor

Xiaomi'nin beklenen modeli Xiaomi 14 Ultra, iddialı kablosuz şarj özellikleriyle geliyor! Digital Chat Station'ın verdiği bilgilere göre, cihaz 80W kablosuz şarj desteği sunacak ve 100W kablosuz şarj cihazı ile piyasaya sürülecek. İşte, bu hızlı şarj özelliğiyle dikkat çeken Xiaomi 14 Ultra'nın diğer öne çıkan özellikleri...

Xiaomi'nin yeni modeli Xiaomi 14 Ultra, kablosuz şarj konusunda çığır açmaya hazırlanıyor. Henüz resmi bir duyuru yapılmamış olmasına rağmen, cihazla ilgili heyecan verici detaylar ortaya çıktı. Duyumcu Digital Chat Station'ın verdiği bilgilere göre, Xiaomi 14 Ultra, beklenenin üzerinde kablosuz şarj özellikleri sunacak.

Önceki raporlarda sadece 50W kablosuz şarj desteği olacağı söylenen Xiaomi 14 Ultra için gelen yeni bilgiler, cihazın 80W kablosuz şarj desteğine sahip olabileceğini ve 100W kablosuz şarj cihazı ile birlikte gelebileceğini ortaya koyuyor. Eğer bu iddialar doğrulanırsa, Xiaomi 14 Ultra, kablosuz şarj konusunda rakiplerine fark atacak ve en hızlı kablosuz şarj özelliğine sahip telefonlardan biri olacak.

Xiaomi 14 Ultra'nın tanıtımının yakın zamanda yapılması bekleniyor. Cihazın sadece kablosuz şarj konusunda değil, aynı zamanda kamera özellikleriyle de dikkat çekmesi bekleniyor. Son sızdırılan bilgilere göre, Xiaomi 14 Ultra'nın uydu bağlantısı özelliği bulunacak. Ayrıca, 3C sertifikası alınan cihazın kablosuz Kamera Kit'i ile geleceği belirtiliyor.

Bununla birlikte, cihazın ekran altı kameraya sahip olabileceği ve Hindistan'da satışa sunulacağı gibi detaylar şu an için kesinlik kazanmış değil. Xiaomi severlerin ve teknoloji tutkunlarının merakla beklediği Xiaomi 14 Ultra'nın resmi tanıtımıyla birlikte daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.