Mipo: Türkiye Pazarına Hızlı Girdi! Fiyat Performans Olarak En Çok Tercih Ediliyor!

Mipo: Türkiye Pazarına Hızlı Girdi! Fiyat Performans Olarak En Çok Tercih Ediliyor!

Mipo, Türkiye'nin en yeni akıllı telefon markası! Yenilikçi teknolojisi ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Mipo ile tanışın ve teknolojiyi yeni bir seviyeye taşıyın. Sizi bekliyoruz!

Mipo, akıllı telefon üretimi ve kullanımının her geçen yıl arttığı Türkiye pazarına resmen giriş yaptı. Şirket, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı AR-GE merkezi desteğiyle Türkiye'deki tesislerinde telefon üretimini gerçekleştiriyor.

Mipo'nun Ürün Çeşitliliği

Mipo, M17, M25, M33 ve M46 Pro olmak üzere farklı modellerle pazara girdi. Bunlar arasında M46 Plus ve M59 gibi amiral gemisi modeller de yakında tüketicilerle buluşacak. Marka, AR-GE merkezinin desteğiyle ürün yelpazesini sürekli genişletmeyi hedefliyor.

Mipo'nun Başkanı Emir Aral, yerelleşme ve ekonomik büyümeye katkı sağlama adına önemli adımlar attıklarını belirtti. Aral, Türkiye'de hem teknoloji üretiminin hem de kullanımının arttığını vurgulayarak, dünya çapındaki akıllı telefon sevkiyatlarının 2023'ün dördüncü çeyreğinde yıllık yüzde 8 arttığını ifade etti.

Yerelleşme ve Katma Değer

Aral, teknoloji üreterek katma değer sağlamayı ve yeni istihdam alanları oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Aral, şirketin 40 yıllık sektör tecrübesinin, yeni ürünler üretme fırsatını sağladığını söyledi.

Mipo'nun Gelecek Planları

Aral, sadece cep telefonu üretmekle kalmayıp, yakın gelecekte farklı teknolojik ürünler sunmayı planladıklarını belirterek, markanın Türkiye'nin en çok tercih edilen telefon markalarından biri olma hedefine odaklandığını ifade etti. 2024'ün, hedeflerine emin adımlarla ilerledikleri bir atılım yılı olacağını söyleyen Aral, AR-GE merkezlerinde geliştirdikleri yeni ürünleri piyasaya sürmeye ve teknoloji yatırımlarına devam edeceklerini dile getirdi.

Ürünler ve Özellikleri

Mipo'nun M46 Pro modeli, 48 MP ikili kamerası, 8 çekirdekli işlemcisi ve 6,82 inç ekranıyla dikkat çekiyor. Piano Black rengiyle öne çıkan bu model, 8 GB RAM'e ve 128 GB depolama alanına sahip.

M33 modeli parlament mavisi renk seçeneğiyle kullanıcılara sunulurken, koyu gri renkli M25 modeli de 8 çekirdekli işlemci, 6,517 inç ekran, 4GB RAM ve 128GB depolama alanıyla öne çıkıyor.

M17 modeli ise 128GB depolama alanı ve 4GB RAM ile dikkat çekiyor. Ayrıca Mipo, kullanıcılarına kırılmaz cam ekran koruyucu, cihazlarla birebir uyumlu silikon koruyucu kılıf, şarj adaptörü ve kablosundan oluşan kapsamlı bir aksesuar paketi sunuyor.