iPhone 12 Fiyatları 9300 TL'ye Kadar Düştü! İşte Apple iPhone 12 Güncel Fiyat Listesi

iPhone 12 Fiyatları 9300 TL'ye Kadar Düştü! İşte Apple iPhone 12 Güncel Fiyat Listesi

Apple, iPhone 12 fiyatlarında indirime mi gidiyor? Uygun fiyata iPhone 12 almak isteyenlerin bu haberi okuduğu belirtildi. İnternet sitesinde satılan telefonun uygun fiyata verilmesi şaşırttı. Üstelik e-ticaret devlerinden bu fiyata satın alabileceksiniz. İşte iPhone 13'ten sonra bir önceki modeldeki fiyat değişimi.

iPhone satın almayı planlayanlar büyük indirimden yararlanmak istiyor. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Apple ürünlerinde yeni bir indirimin olacağı söyleniyor. Peki iPhone 12 satın alacaklar hangi konularda dikkatli olmalı? İnternet üzerinde ürünlerin fiziksel mağazalara göre daha uygun olduğu kaydedildi. Üstelik güvenilir yerlerden satın alacağınız telefonla birlikte herhangi bir sorun yaşamayacağınız düşünülüyor.

iPhone 12 9300 TL Oldu!

iPhone 12'nin 9300 TL'den satışa sunulması dikkat çekti. Normalde 10 bin TL üstünde olan telefon, artık çok daha ucuza satılacak. Fiyatlardaki bu gelişme ister istemez dikkat çekti. Apple telefonunu değiştirmek isteyenlerin bu fırsatı mutlaka değerlendireceği belirtiliyor.

Fiyatlarda İndirim Var

Öte yandan iPhone 12 fiyatlarında indirim olduğu haberi iletilince izleyiciler de bu durumun farkına vardı. Son dakika gelişmeleriyle birlikte iPhone satın alacakların güncel fiyatları tekrardan kontrol edeceği belirtiliyor. İnternet sitesi üzerinde satış yapan e-ticaret sitelerindeki fırsatları mutlaka inceleyin.