iPhone 12 fiyatını 9250 TL’ye Düşürdü! Teknosa ve Media Markt'ta Kuyruk Oluştu

iPhone 12 fiyatını 9250 TL’ye Düşürdü! Teknosa ve Media Markt'ta Kuyruk Oluştu

Apple, iPhone 12'de indirim mi yaptı? Fiyatlar öyle bir düştü ki görenler vakit kaybetmeden satın aldı. iPhone 12'nin 9250 TL'ye düşmesi bir yana güncel fiyatlar şaşırttı. İşte Apple ürünlerine ait fiyat listesi ve akıllı telefon alacaklar için muhteşem kampanya...

iPhone 12 fiyatlarıyla ilgili yaşanan gelişme dikkat çekti. Normalde astronomik fiyatlara satılmaya başlanan iPhone modelleriyle ilgili indirim haberi geldi. Özellikle de bu zamanda telefon alacaksanız elinizi çabuk tutun. Yeni zamlar gelmeden telefonları uygun fiyattan alma ihtimaliniz mevcut. iPhone model telefonlar 20 bin TL'yi bile gördü. Hal böyle olunca Apple kullanıcıları hızlı davrandığı için seviniyor.

iPhone 12 9500 TL'mi?

iPhone 12'nin güncel fiyatı merak edildi. Eğer intenet üzerinden alışveriş yapacaksanız bu fiyatlara bulmanız mümkündür. Çeşitli e-ticaret sitelerine baktığımızda 9250 TL'ye satıldığını görüyoruz. Elbette bu güncel fiyat listesine ait durumdur. Yani 1 ay sonra satın almak istediğinizde bu fiyata bulamayabilirsiniz. O nedenle hızlı olmanız gerekiyor.

Fiyatlar Daha da Düşecek mi?

Apple'da fiyatların daha fazla düşüp düşmeyeceği kesinleşmedi. Ancak yakın zamanda bu konuda bir adım atılması muhtemel. Ya indirim ya da zam haberiyle güne başlayacağız gibi duruyor. Söz konusu gelişmelere ilişkin güncel bilgileri vermeye devam edeceğiz.