iPhone 12 Fiyatı 8 Bin TL'ye Düştü! iPhone Yeni Fiyat Listesini Yayınladı..

iPhone 12 Fiyatı 8 Bin TL'ye Düştü! iPhone Yeni Fiyat Listesini Yayınladı..

iPhone 12 akıllı telefonuna gelen indirim şok etkisi yarattı. Peki Apple ürünü olan iPhone 12 kaç TL'ye satılıyor? Telefonda neden bir indirim yapıldı bilinmemekte. Ancak indirimin süresi ve güncel rakamlar merak edildi. İşte iPhone satın alacakların kaçırmaması gereken indirimler...

İnternet sitelerindeki iPhone akıllı telefon fiyatları gözler önüne serildi. Pek çok kişi Apple ürünlerindeki fiyat gelişmesini takip ediyor. iPhone 12'yi görenler gözlerine inanamadı. Çünkü fiyatlar bir hayli düşmüştü. Şu an için satın alınıp alınmayacağını merak edenler ise sipariş vermeye başladı. Bir alışveriş sitesindeki detayı fark edenler satın almak için kolları sıvadı. Peki Apple ürünleri hakkında neler biliyoruz?

iPhone 12 Kaç TL'ye Düştü?

iPhone 12 Mini'nin güncel olarak 8000 TL'nin altına satıldığı ortaya çıktı. iPhone 12 ise 8300 TL'nin altında satılacak. Dolayısıyla bu güncel gelişme karşısında pek çok kişi neler olacağını merak etmekte. Söz konusu indirimin neden yapıldığı da araştırıldı.

Anneler Günü'ne Özel Olabilir!

Öte yandan Anneler Günü'ne özel yapıldığı düşünülen indirimle birlikte güncel gelişmeler gözler önüne serildi. İndirimlerin bir süre daha aktif kalacağı ancak yakında eski fiyatlarına geri döneceği de düşünülüyor. Anneler Günü geçmeden bu fırsatı kaçırmamalısınız. Güncel gelişmelerle karşınızda olmaya devam edeceğiz.