Asus GeForce RTX 3070 Ti Fiyatı Kısa Süreli  4.000 Lira Düştü! Stoklar Tükenmeden Herkes Akın Etti!

Asus GeForce RTX 3070 Ti Fiyatı Kısa Süreli 4.000 Lira Düştü! Stoklar Tükenmeden Herkes Akın Etti!

Ekran kartı satın almayı planlayanlar, Asus GeForce RTX 3070 Ti ürününe göz atıyor. Fiyatın indirimli halde olması nedeniyle tercih listesinde olduğunu belirtelim. İşte e-ticaret sitesinde uygun fiyata satılan Asus GeForce RTX 3070 Ti'nin indirim oranı ve güncel fiyatı...

Oyun bilgisayarı toplayanların gözde tercihleri arasında bulunan Asus NVIDIA, GeForce RTX 3070 Ti ile adından söz ettiriyor. Fiyatlardaki indirim gözler önüne serildi. Bu indirimle birlikte pek çok kişi ürüne yönelebilir. Özellikle de mining yani kripto para madenciliği yapmayı planlıyorsanız bu ürünün kazım gücüne bayılacaksınız. Peki kaç TL'den satışa sunuluyor? İndirim oranı ve çok daha fazlası merak edilmekte. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gündemimizde olacak.

 GeForce RTX 3070 Ti Fiyatı İndirimde!

Asus GeForce RTX 3070 Ti'nin düşük fiyattan satılması dikkat çekti. Üstelik her sitede farklı fiyat olduğu için sizlere en uygun siteyi sunmaya çalışıyoruz. Güncel indirim kaçmadan indirimi sizler de değerlendirebileceksiniz. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası için fiyat listesini paylaşıyoruz. İndirimin oranı da merak edilmekte.

36 Ay Taksit İmkanı!

Öte yandan 36 ay taksit imkanı ile Asus  GeForce RTX 3070 Ti'yi satın alabileceksiniz. N11'de satılan ürün şimdiden satılmaya başladı. NVIDIA'nın oyun bilgisayarı toplanırken sıklıkla tercih edildiği biliniyor. Dolayısıyla bu model fazlasıyla tercih edilmekte. Aylık 806,79 TL ödeme ile 36 ayda toplam 19.338,72 TL ödeme yapabilirsiniz. Dolayısıyla bu indirimin ne zaman sona ereceği bilinmese de fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.