Apple'dan iPhone İndirimi! 10 bin TL'den Ucuz Yeni iPhone Sınırlı Sayıda Satılacak!

Apple'dan iPhone İndirimi! 10 bin TL'den Ucuz Yeni iPhone Sınırlı Sayıda Satılacak!

Apple, iPhone model telefonunda yaptığı indirim ile gündeme geldi. Pek çok kişi telefon satın almak için indirimleri bekliyordu. Eğer bu fırsatı değerlendirmek istiyorsanız son günler! iphone XR'deki fiyat düşüşüyle birlikte 10 bin TL'nin altında telefon sahibi olmak mümkün hale gelecek.

iPhone modelleri son zamanlarda büyük oranda indirime giriyor. Bu durum Apple severlerin işine gelmekte. Çünkü yeni telefon alacaklar bu fırsatı kaçırmamakta. Peki telefonlar hakkında neler biliyoruz? Eğer sizler de yeni iPhone model telefon alacaksanız bunu tercih edebilirsiniz. Çünkü indirimli halde satılıyor ve yakında zam gelebilir. Dolayısıyla güncel fiyatları değerlendirmek iyi olacaktır.

iPhone XR 64 GB Kaç TL?

iPhone XR 64 GB indirime girdi ve 9999 TL'ye satılıyor. Bizzat Apple'ın bu fiyata sattığı ortaya çıktı. Hal böyle olunca eğer sizler de satın almak istiyorsanız Apple aracılığıyla iPhone XR'ye sahip olabilirsiniz. Özellikleri ve çeşitli donanımsal farkı ile adından söz ettiriyor.

İndirim Kaç Gün Sürecek?

iPhone XR 64 GB akıllı telefonunun indirimi bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor. En azından Nisan ayı boyunca geçerli olması beklenmekte. Sonrasında ise telefonun zamlı halde satılabileceğine dikkat çekildi. Sizler de telefon değiştirmeyi planlıyor ve iPhone XR'ye şans vermeyi düşünüyorsanız bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Söz konusu gelişmelere ilişkin güncel bilgileri paylaşacağız.