Apple'dan Büyük Müjde! iPhone Fiyatı 9500 TL'ye Düştü!

Apple'dan Büyük Müjde! iPhone Fiyatı 9500 TL'ye Düştü!

Apple'dan gelen indirim haberi herkesi sevindirdi. İnternet üzerinde satılan iPhone model telefonlar neden bu kadar uygun fiyata satılıyor? Merakla beklenen gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Özellikle de son zamanlarda uygun fiyata çok fazla telefon bulunmakta. İndirim süreleri yakın zamanda bitebilir. İşte güncel iPhone 12 fiyatları...

iPhone 12 alacaklara güzel bir haber verildi. Pek çok kişinin yüksek fiyat nedeniyle satın alamadığı iPhone model telefonlar büyük dikkat çekiyor. Özellikle de iPhone 13'ün çıkışından sonra diğer modellerin fiyatlarıyla ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Peki ucuz iPhone nasıl alınır?

iPhone 12 Fiyatları İyice Düştü

İnternet üzerinde satılan iPhone 12'nin 9500 TL'ye satıldığı bilgisi iletildi. Eğer sizler de satın almak istiyorsanız e-ticaret siteleri üzerinde araştırma yapabilirsiniz. Yurt dışı garantili telefonların da oldukça ucuza denk geldiğini belirtelim. Fakat garantisi yurt dışında olması nedeniyle çeşitli farklılıklar olabilir. Telefonun bozulması veya servis ihtiyacı halinde Türkiye garantili telefonlara nazaran daha fazla uğraşabilirsiniz.

İndirimler Ne Zaman Bitecek?

iPhone 12 fiyatlarının daha ne kadar uygun fiyata satılacağı merak ediliyor. İndirimlerin hali hazırda devam ettiğini vurgulayalım. Ancak yakın zamanda yeni bir zam gelebilir. Bu nedenle satın almayı düşünenlerin biraz daha hızlı olması gerekmekte. Aksi halde mobil telefonlara yeni bir zammın gelebileceği söyleniyor.