SGK Prim Borcu Olanlara Bakan Zümrüt Selçuk Sevindiren Haberi Verdi! 30 Nisan Tarihine Kadar Yapılandırabilirsiniz!

SGK prim borçlarını yapılandırmak isteyenlere müjdeli haber geldi. 31 Mart son gün SGK prim borç yapılandırmasında yeni tarih açıklandı. SGK prim yapılandırması ne zaman? SGK prim yapılandırması son tarih? SGK prim borç yapılandırması nasıl yapılır?

SGK prim borçlarını ödemek için yapılandırma yöntemini tercih eden vatandaşlar için başvurularda son gün yaklaşıyor. Eğer sizler de SGK prim borçlarınızı ödeme konusunda sıkıntı yaşıyorsanız yapılandırmadan yararlanabilirsiniz. Bu konuda Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan yeni bir açıklama geldi.

SGK Yapılandırmasında Sevindiren Haber!

SGK borçlarını yapılandırmak isteyenlerin son gün olan 31 Mart'a kadar ödeme yapılması gerekiyordu. Ancak  süre geçtikten sonra ödeme tarihini kaçıran vatandaşlar için yeni bir tarih daha belirlendi. Gecikmeden ötürü ceza almak istemeyenlerin bu tarih içerisinde ödemleri yapmaları gerekecek.

Bakan Zümrüt Selçuk'tan Yeni Tarih Duyurusu

30 Nisan 2021 tarihine kadar yapılacak ödemeler sonunda gecikmelerden ötürü yaşanacak cezaların silineceği belirtildi. GSS borçlarını sildirmek isteyen vatandaşların bu süreye kadar vakti bulunuyor. Son güne kadar ödemeler kabul edilecek. Çeşitli nedenlerden ötürü SGK prim borçları biriken vatandaşların çeşitli yaptırımlarla karşılaşmaması adına yapılandırmadan yararlanması büyük önem arz ediyor.

SGK Yapılandırması Nasıl Yapılır?

Yetkili devlet kurumlarına ve SGK binalarına giderek yapılandırma için başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca SGK resmi sitesi üzerinden de detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri

6250 Prim Günü Olanlarda Artık Emekli Olabilecek! 2000 - 2008 Arası Girişli Olmanız Yeterli!
150Bin TL Parası Olan Vatandaşlara Müjde! Bankaların Faiz Getirisi Tek Tek Hesaplandı!
Tavuk Etine Zam Üstüne Zam Geldi! Fiyatlar Aldı Başını Gidiyor!
İkramiye Tutarı Meclisten Onaylandı! İkramiye Tutarlarının Yatacağı Tarih Belli Oldu!
Yeni Emeklilere Zam Geliyor! Devlet Açıkladı Milli Gelir Zammı Yapılacak!