Motorine Gelen Zam Şaşırttı! Akaryakıt Fiyatlarındaki Son Durum Nedir?

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Öyle ki güncel ifadelerle birlikte çeşitli detaylara yer veriliyor. Motorin fiyatlarına ilişkin bizleri neler beklemekte? Benzin ve motorindeki fiyat artışı gözler önüne serilecek. İşte 16 Ekim 2022 itibarıyla benzin ve motorindeki son durum...

Akaryakıttaki son gelişmeler dikkat çekmeye devam ediyor. Öyle ki güncel olarak merak edilenlerle birlikte bilinmeyenleri de aktaracağız. Akaryakıta dair son detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Benzin ve motorin fiyatlarında bizleri neler beklemekte? Motorine gelecek zamla birlikte fiyatların daha da artacağı anlaşıldı.

Motorin Yine Zamlandı

Motorine gelen 1 TL 1 kuruşluk zam gözler önüne serildi. Gittikçe zamlanan motorinle ilgili başka hangi gelişmeler yaşanacak merak ediliyor. Bu noktada büyük bir bekleyişin olduğu bilinmekte. Bakalım akaryakıta ilişkin bizleri başka neler beklemekte? Son gelen zamdan sonra İstanbul'daki fiyatlarda nasıl bir değişiklik oldu? Güncel detaylar ışığında motorin zammına değiniyoruz.

Fiyatlar İyice Arttı

Motorinin litresi İstanbul'da 27 lira 42 kuruşa, Ankara'da 27 lira 54 kuruşa, İzmir'de ise 27 lira 56 kuruş oldu. Bu zamla birlikte yakın zaman sonra benzinde de fiyat artışı olacak mı merak edilmekte. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Öte yandan büyük bekleyiş sürüyor. Akaryakıtta bizleri nelerin beklediği ise yanıt bulacak.

Ekonomi Haberleri

6250 Prim Günü Olanlarda Artık Emekli Olabilecek! 2000 - 2008 Arası Girişli Olmanız Yeterli!
150Bin TL Parası Olan Vatandaşlara Müjde! Bankaların Faiz Getirisi Tek Tek Hesaplandı!
Tavuk Etine Zam Üstüne Zam Geldi! Fiyatlar Aldı Başını Gidiyor!
İkramiye Tutarı Meclisten Onaylandı! İkramiye Tutarlarının Yatacağı Tarih Belli Oldu!
Yeni Emeklilere Zam Geliyor! Devlet Açıkladı Milli Gelir Zammı Yapılacak!