Ankara'da Ekmek Fiyatı Zamlandı! Güncel Ekmek Fiyatında Son Durum!

Ankara'da ekmeğe gelen zamla ilgili bilgi verildi. 200 gram ekmeğin fiyatını duyan şaşırıyor. 300 ve 400 gram ekmekte de artış yaşandı. Oy çokluğu ile kabul edilen zam teklifinin nedeni ise maliyet artışı olarak yorumlandı. Yılbaşı gelmeden ekmek şimdiden zamlanmaya başladı bile.

Ankara'daki ekmek fiyatıyla ilgili güncel gelişmeler yaşanıyor. Karar verildi ve oy çokluğu ile kabul edilen zamla birlikte en ucuz ekmek ne kadar oldu? 200 gram ekmeğin fiyatını duyunca siz de şaşırabilirsiniz. Yılbaşı gelmeden ekmek fiyatları şimdiden zamlandı bile. Ekmek fiyatlarındaki son dakika detayları ve dahasını sizlere iletiyor olacağız.

200 Gram Ekmek Zamlandı

200 gram pişmiş ekmeğin 4 TL'den 5 TL'ye çıkarılması kararlaştırıldı. Bu karar sonrasında 300 gram ekmeğin fiyatı da 7,5 TL ve 400 gram ekmeğin fiyatı da 10 TL'ye yükseldi. Güncel gelişmeler ışığında ekmek fiyatının artmasıyla birlikte diğer şehirlerde de benzer artışlar olacak mı merak ediliyor.

Maliyet Artışlarından Ötürü Zam!

Maliyet artışından ötürü ekmeğe zam yapıldığı belirtildi. Bu gelişmelerle birlikte ekmek fiyatlarında yaşanan detaylar yanıt buluyor. Ankara'da ekmek satın alacaklar artık en az 5 TL ödemek durumunda. Zira klasik 200 gram ekmeğin fiyatı 5 TL'ye yükseldi.

Ekonomi Haberleri

6250 Prim Günü Olanlarda Artık Emekli Olabilecek! 2000 - 2008 Arası Girişli Olmanız Yeterli!
150Bin TL Parası Olan Vatandaşlara Müjde! Bankaların Faiz Getirisi Tek Tek Hesaplandı!
Tavuk Etine Zam Üstüne Zam Geldi! Fiyatlar Aldı Başını Gidiyor!
İkramiye Tutarı Meclisten Onaylandı! İkramiye Tutarlarının Yatacağı Tarih Belli Oldu!
Yeni Emeklilere Zam Geliyor! Devlet Açıkladı Milli Gelir Zammı Yapılacak!