2022 Model Ford Focus Türkiye'de! Otomobilin Fiyatı Ortaya Çıktı!

2022 model Ford Focus kaç ne zaman satışa sunulacak? Otomobilin fiyatı ve daha fazlası merak ediliyor. Ülkemizde de satılacağı için Ford tutkunları büyük merakla otomobil özelliklerini araştırmaya koyuldu. Sıfır otomobilin fiyatı ve çıkış tarihini duyanlar şaşırdı.

Ford otomobillerinde yapılan indirim gözler önüne serilmişti. Araç fiyatlarındaki değişimle birlikte otomobil satın almak isteyenler sıraya girdi. Sıfır otomobillerde ciddi oranda indirim yapıldı. Şimdi ise 2022 model Ford Focus'un gündeme geldiğini görüyoruz. Ülkemizde de satışa sunulacak otomobile dair bilinmeyenler ortaya çıktı. Peki Ford Focus'un yeni modeli kaç TL'ye satılacak? Ortaya atılan iddialar şok etkisi yarattı.

Fiyatlar İyice Artmıştı

Ford da dahil olmak üzere pek çok otomobil şirketinin geçtiğimiz yıldan bu yana fiyatlara zam yaptığı görülüyor. Hal böyle olunca otomobil satın almak iyice zorlaştı. Çip krizi ve pandemi gibi çeşitli etkenlerin yanı sıra döviz kurunun da artmasıyla, 200 bin TL'nin altına sıfır otomobil almak imkansız hale geldi.

2022 Ford Focus Kaça Satılacak?

Yeni Ford Focus için pek çok kişi fiyat tahmini yapsa da ortaya çıkan fiyat şaşırttı. 2022 model otomobil için istenen fiyatın 500 bin TL olacağı tahmin ediliyor. Dolayısıyla fiyat listesinin bir süre daha konuşulacağını belirtelim. Eylül ayında satışa sunulacak olan 2022 Ford Focus için otomobil tutkunları şimdiden heyecanla beklemeye başladı.

Ekonomi Haberleri

6250 Prim Günü Olanlarda Artık Emekli Olabilecek! 2000 - 2008 Arası Girişli Olmanız Yeterli!
150Bin TL Parası Olan Vatandaşlara Müjde! Bankaların Faiz Getirisi Tek Tek Hesaplandı!
Tavuk Etine Zam Üstüne Zam Geldi! Fiyatlar Aldı Başını Gidiyor!
İkramiye Tutarı Meclisten Onaylandı! İkramiye Tutarlarının Yatacağı Tarih Belli Oldu!
Yeni Emeklilere Zam Geliyor! Devlet Açıkladı Milli Gelir Zammı Yapılacak!