Duy Beni Dizisi RTÜK'e Şikayet Edildi! Star TV'deki Diziden Aykırı Sahneler!

Duy Beni dizisindeki öpüşme sahnesi tepki çekmişti. Zorbalık sahneleriyle birlikte RTÜK'e şikayet edildiği ortaya çıktı. Peki ya dizi hakkında neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Dizinin ceza alıp almayacağı da en kısa sürede belli olacaktır.

Star TV'de yayınlanan Duy Beni dizisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Özellikle de sevilen yapımın bazı sahneleri tepki üstüne tepki çekti. Peki ya dizi hakkında neler biliyoruz? Son gelişmeler ve dahasını sizlerle paylaşacağız.

Duy Beni Tepki Çekti

Duy Beni dizisinin öpüşme ve zorbalıkla ilgili olan sahneleri tepki çekti. Haliyle bu gelişmeler de dikkat çekiyor. Peki ya izleyiciler konuyla ilgili neler düşünmekte? Bir kısmı doğru bulmuyorken bir kısmı ise dizinin genel akışına göre normal kaldığını ifade ediyor. Dolayısıyla izleyiciler de kendi aralarında ikiye bölündü diyebiliriz.

RTÜK'ten Ceza Gelecek mi?

Öte yandan sahnelerin cezaya neden olup olmayacağını bizzat RTÜK kararlaştıracak. Bu nedenle dizi ile ilgili kararın en kısa sürede verilmesi bekleniyor. Bakalım RTÜK'ün daha önce ceza verdiği dizilere bir yenisi daha eklenecek mi hep birlikte göreceğiz. Yüksek reytingli Duy Beni dizisi, bazı sahneleri ile zirvede olmaya devam edebilir.

Dizi Haberleri

Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!
Senden Önce Dizisi Erken Final Kararıyla Hayranlarını Üzdü! Alp Navruz'un Takipçileri İsyan Etti
Yabani Dizisinde Kriz Büyüyor! Yaman Ali ve Rüya Arasındaki Ayrılık Şaşkınlık Yarattı
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yeni Bölümü İptal Edildi: Seyircilere Kötü Haber Geldi
Bahar Dizisinde Demet Evgar Şaşkınlığı: Erken Bir Karar Alındı!