Yeni Dizi EDHO'ya Rakip Olacak! TV8'de Büyük Hazırlık Sürüyor!

TV8 dizisi Sıfırıncı Gün için çekimler başlamıştı. Dizi ne zaman ekrana gelecek belli oldu mu? Başrolde öyle isimler oynuyor ki duyunca şok olacaksınız. Acun Medya'nın yapımcılığını yaptığı dizideki son durumu aktarıyoruz. Sıfırıncı Gün dizisi şok etkisi yaratacak.

EDHO'ya rakip olması beklenen yeni dizi için hazırlıklar sürüyor. Öte yandan güncel gelişmeler ve dahası da paylaşıldı. Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizide EDHO oyuncuları da yer almakta. Öyle ki Şahin Ağa karakterini bile göreceğiz. Diziyle ilgili çalışmalar devam ederken bir yandan da merak edilen sorular yanıt buldu.

Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Sıfırıncı Gün dizisi hazırlıkları tamamlandığı vakit duyuru yapılacaktır. Öte yandan bizleri nelerin beklediğini sizlerle paylaşıyor olacağız. Güncel detaylar ise yanıt buldu. Sevilen yapım hakkında başka neler biliyoruz? Sıfırıncı Gün dizisinde kimler oynuyor olacak?

Sıfırıncı Gün Oyuncuları

Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Berk Cankat, Damla Colbay, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Uğur Uzunel, Savaş Özdemir, Esra Ruşan, Naz Çağla Irmak, Turgay Tanülkü, Demir Karahan, Adnan Biricik, Ahmet Pınar

Dizi Haberleri

Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!
Senden Önce Dizisi Erken Final Kararıyla Hayranlarını Üzdü! Alp Navruz'un Takipçileri İsyan Etti
Yabani Dizisinde Kriz Büyüyor! Yaman Ali ve Rüya Arasındaki Ayrılık Şaşkınlık Yarattı
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yeni Bölümü İptal Edildi: Seyircilere Kötü Haber Geldi
Bahar Dizisinde Demet Evgar Şaşkınlığı: Erken Bir Karar Alındı!