Survivor All Star 2022 Şampiyonu Erken Açıklandı! Nisa mı Yoksa Adem mi Şampiyon Olacak?

Survivor All Star 2022 yarışması herkesi şaşırttı. Ortaya atılan iddialar yanıt bulacak. Yarışmayı kimin kazanacağı erkenden ifşa mı oldu? İşte Acun Ilıcalı'nın duyunca küplere bineceği o haber. Nisa mı yoksa Adem mi yarışmayı kazanan isim olacak?

Survivor All Star 2022'de bu gece kimin şampiyon olacağı belli olacak. Finale kalan isimlerden Adem Kılıçcı ile ilgili şok eden iddialar ortaya atıldı. Sosyal medyada kahin olarak adlandırılan bir kişi, çekim öncesi neler olduğuna dair bilgi paylaştı ve kazananın önceden belirlendiğini iddia etti. Kendisinin açıklamasıyla birlikte neler yaşanacağı merak konusu haline geldi. Peki ya

Survivor 2022'yi kim kazanacak?

Survivor 2022 Kazananı Önceden Belirlendi mi?
Şok eden detay sonradan ortaya çıktı. Survivor 2022'nin kazananı açıklanıyor. Peki  bu isim kim olacak? Adem Kılıçcı'nın birinci olacağına yönelik çeşitli detaylar paylaşıldı. Sosyal medya, bu haberle birlikte adeta şok oldu. Arkasında tam anlamıyla bir kaynak olmasa da haberin magazin sayfalarına düşmesi bile tek başına yeterliydi.

Nisa Hayranları Sinirlendi!

Öte yandan Nisa'yı destekleyen isimler bu haberin asılsız olduğunu dile getirdi. Aksi halde Survivor 2022 programını ve Acun Ilıcalı'yı protesto edeceklerini de söylüyorlar. Bakalım bu gecenin sonunda yarışmayı hangi isim kazanacak?

Dizi Haberleri

Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!
Senden Önce Dizisi Erken Final Kararıyla Hayranlarını Üzdü! Alp Navruz'un Takipçileri İsyan Etti
Yabani Dizisinde Kriz Büyüyor! Yaman Ali ve Rüya Arasındaki Ayrılık Şaşkınlık Yarattı
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yeni Bölümü İptal Edildi: Seyircilere Kötü Haber Geldi
Bahar Dizisinde Demet Evgar Şaşkınlığı: Erken Bir Karar Alındı!