Star Tv Dizisi Final Öncesi Yaptığı Herkesi Şaşkına Uğrattı!

Star TV'de ekrana gelen yaz dizisi, izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. Final yapmasına birkaç bölüm kala dizideki bir sahne büyük ses getirdi. Peki ya hangi dizi yakın zamanda final yapacak? İşte dizide yaşananlarla birlikte final tarihi bilgisini de sizlerle paylaşıyoruz.

Star TV, yaz dizisi olarak Haziran başında ekranlara servis ettiği dizi ile ilgili üzücü haberi vermişti. Dizi için alınan final kararı büyük ses getirdi. Dolayısıyla sevilen yapıma ilişkin neler bilindiği merak konusu haline geldi. Bundan sonraki süreçte diziye dair bazı detaylar ortaya çıktı. Yeni bölümü kaçırmak istemeyenler fragmanı izledi. 6. bölümde izleyicileri neler bekliyor.

Dizide Bilinmeyenler Yanıt Bulacak

Ah Nerede dizisinin yeni bölümünde öyle olaylar olacak ki izleyiciler şok içerisinde kalacak. Dolayısıyla sevilen yapımdaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası şok içerisinde bırakabilir. Dizinin final yapacağı ortaya çıkmıştı. Bu nedenle sevilen yapıma ilişkin güncel gelişmeler de büyük önem kazanmışa benziyor. Zehra'nın başına gelecekler izleyicileri şok içerisinde bırakabilir.

Finale Son Bölümler!

Ah Nerede dizisinin final yapmasına oldukça az bir zaman kaldı. Dolayısıyla dizinin final tarihiyle ilgili çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Ağustos ayı ortasında dizinin sona ereceğini biliyoruz. Beklentileri karşılamayan reyting oranları yüzünden Star TV'den final kararı gelmişti. Diziye ilişkin güncel detayları yine sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Bakalım dizi sona ererken nasıl bir senaryo ile karşımıza çıkacak...

Dizi Haberleri

Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!
Senden Önce Dizisi Erken Final Kararıyla Hayranlarını Üzdü! Alp Navruz'un Takipçileri İsyan Etti
Yabani Dizisinde Kriz Büyüyor! Yaman Ali ve Rüya Arasındaki Ayrılık Şaşkınlık Yarattı
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yeni Bölümü İptal Edildi: Seyircilere Kötü Haber Geldi
Bahar Dizisinde Demet Evgar Şaşkınlığı: Erken Bir Karar Alındı!