Sadakatsiz Dizisini Sosyal Medyada Linç Ettiler! Sadakatsiz Dizisi Tanıtımı Tam Bir Hüsran Çıktı'

Sadakatsiz 42. bölüm fragmanı beklentileri karşılayamadı. Kanal D dizisindeki sahneler izleyicileri etkileyemedi. Çünkü hikayenin pek de anlamlı olmadığı savunuluyor. Asya, Aras ve Leyla arasındaki gelişmelerin işlendiği bu bölümde neler yaşandı? Seyirciler Sadakatsiz'i eskisi kadar sevmiyor.

Sadakatsiz'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve pek çok kişi direkt olarak fragmanı izledi. Ancak görünen o ki dizi yeteri kadar ilgi çekmişe benzemiyor. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği dizinin fragmanında heyecanlı diye sunulan gelişmeler aslında hiç de o kadar heyecanlı değildi. Dizide mantık hatası olduğu belirtiliyor. Sosyal medyada kullanıcılar eleştirilerini esirgemedi. Boşanma aşamasında olan Leyla ile Aras arasındaki konuşma dikkat çekmekte. Leyla'nın tehdit olarak Asya'nın kapısına gelmesi ve ikilinin fotoğraflarını basına yaymakla tehdit etmesi garip karşılandı.

Sadakatsiz Fragmanında Neler Oluyor?

Leyla Aras'ı kaybetmek istemiyor. Bu nedenle Asya'nın evine giderek gizlice çektirdiği fotoğrafları onlara gösteriyor. Eğer Leyla ile Aras boşanırsa da bu fotoğrafları yaymakla tehdit ediyor. Ancak burada mantık hatası ile dolu olan bir nokta bulunmakta. Hali hazırda ikilinin aldatma nedeniyle boşanacakları bilinmekte. Leyla ile Aras arasındaki ilişki zaten neredeyse bitti sayılır. Aras sırf başkalarının düşüncelerine göre evlenmekten vaz mı geçecek?

İzleyiciler Diziyi Eleştirdi

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz'in 42. bölüm fragmanı pek de anlamlı bulunmadı. İzleyicilerin diziyi eleştirdiği ve çeşitli yorumlar yaptığı görüldü. Mantık hatalarıyla dolu olduğu iddia edilen dizinin reytingleri bu hafta düşebilir.

Dizi Haberleri

Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!
Senden Önce Dizisi Erken Final Kararıyla Hayranlarını Üzdü! Alp Navruz'un Takipçileri İsyan Etti
Yabani Dizisinde Kriz Büyüyor! Yaman Ali ve Rüya Arasındaki Ayrılık Şaşkınlık Yarattı
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yeni Bölümü İptal Edildi: Seyircilere Kötü Haber Geldi
Bahar Dizisinde Demet Evgar Şaşkınlığı: Erken Bir Karar Alındı!