Masumlar Apartmanı Dizisi Final İçin Sinyal verdi! TRT Üzücü Haberi Duyurdu

Masumlar Apartmanı izleyicileri, her ne kadar dizinin final yapmasını istemese de gidişat bu yönde. Başarılı oyuncu kadrosuyla takip edilen TRT 1 dizisi, finale doğru emin adımlarla ilerliyor. Peki Masumlar Apartmanı ne zaman final yapacak? Dizinin bitiş tarihi ve hikayede yaşanılacaklar haberimizde.

Masumlar Apartmanı dizisi, geçtiğimiz sezondan bu yana ciddi reyting kayıpları ile yüzleşiyor. Dizinin eskisi kadar lider konumda olmadığı görüldü. Total reyting grubundaki başarısı eskisi kadar fazla değil. Hal böyle olunca dizinin final yapması kararlaştırıldı. Hikayeye baktığımızda ise karakterlerin eskisine göre daha mutlu ve huzurlu olduğu görülüyor. Önce Esat ile Gülben evlendi. Şimdi ise Naci ile Safiye evleniyor. Ailenin psikolojik sorunlar yaşayan kızları bile yuva kurabildi. Peki TRT 1 dizisi ne zaman final yapacak?

Dizi Final Yapacak mı?

Masumlar Apartmanı'nda her şey yolunda ilerliyor ve artık dizinin final yapma ihtimalinden daha çok söz edilmekte. Ancak bu konuda henüz bir tarih verilmiş değil. Yani dizi tam olarak ne zaman final yapacak  bilmiyoruz. Yine de yakında bu konuda bir paylaşımda bulunulacaktır.

Mayıs'ta Bitebilir

Öte yandan sezon finalinin direkt olarak dizinin kendi finali olacağı yönünde de söylentiler var. TRT 1, reytinglerin en azından Mayıs ayına kadar idare edebileceğini düşünüyor. Bu nedenle dizinin birkaç ay daha ekranda kalması muhtemel.

Dizi Haberleri

Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!
Senden Önce Dizisi Erken Final Kararıyla Hayranlarını Üzdü! Alp Navruz'un Takipçileri İsyan Etti
Yabani Dizisinde Kriz Büyüyor! Yaman Ali ve Rüya Arasındaki Ayrılık Şaşkınlık Yarattı
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yeni Bölümü İptal Edildi: Seyircilere Kötü Haber Geldi
Bahar Dizisinde Demet Evgar Şaşkınlığı: Erken Bir Karar Alındı!