Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı Dizisinden Ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkan bir yapımdır. Dizinin başrollerinde Ezgi Mola bulunuyor. Ünlü oyuncu safiye karakterine hayat veriyor. Oyuncu sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Detaylar...

Yetenekli oyuncunun sergilediği performans ile izleyiciler diziye hayran kaldı. Çünkü Ezgi Mola 8 yıl sonra Masumlar Apartmanı dizisi ile sete fırtına gibi döndü. İlk sezonu 37 bölüm süren Masumlar apartmanı dizisinde Merve Dizdar ise yine sergilediği başarılı oyunculuğu ile de dikkatleri üzerine topladı.

Merve Dizdar’da yoğun ilgi odağı oldu

Merve Dizdar’da yoğun ilgi odağı oldu. Ezgi Mola ve Merve Dizdar oyunculukları ile izleyicilerden tam not aldı. Ezgi Mola, zorlu geçen sezonun ardından kısa süreli de olsa dinlendi. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu netflix için çekilen Erşan Kuneri isimli dizinin çekimlerinde de rol almaya hazırlanıyor.

Alınan bilgiler neticesinde Cem Yılmaz'ın yeni dizisi olan Erşan Kuneri netflixte yayınlanacak. Çekimleri devam eden dizinin görüntüleri ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dizinin başrollerinde Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya gibi yetenekli oyuncular yer alıyor.

Ezgi Mola yeni imajı ile ağızları açık bıraktı

Ezgi Mola yeni imajı ile ağızları açık bıraktı. Ezgi Mola'nın dizi setinde paylaştığı yeni imajı ise herkesi şaşkına çevirdi. Yetenekli oyuncu yeni imajını kendi hesabından paylaşarak hayranlarını bir hayli şaşırttı. Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola, Erşan Kuneri dizisinde bambaşka bir role büründü.

Dizinin başrol oyuncuları yine çok şaşırttı

Dizinin başrol oyuncuları yine çok şaşırttı. Ayrıca Ezgi Mola paylaştığı bu görüntüler ise hayranlarından binlerce beğeni aldı. Ünlü oyuncunun hayranları Safiye karakterinin ardından bu imajına çok beğendi. Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterinden sonra bu imajı ile birçok beğeni topladı. Dizinin oyuncularından Nilperi Şahinkaya da yeni imajı ile çok şaşırttı. Bunun dışında Uraz Kaygılaroğlu da dizideki imajıyla bir hayli ilgi çekti.

Dizi Haberleri

Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!
Senden Önce Dizisi Erken Final Kararıyla Hayranlarını Üzdü! Alp Navruz'un Takipçileri İsyan Etti
Yabani Dizisinde Kriz Büyüyor! Yaman Ali ve Rüya Arasındaki Ayrılık Şaşkınlık Yarattı
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yeni Bölümü İptal Edildi: Seyircilere Kötü Haber Geldi
Bahar Dizisinde Demet Evgar Şaşkınlığı: Erken Bir Karar Alındı!