Eda Ece'den Destek Paylaşımı Geldi! Oyuncunun Diziyi Paylaşması Şaşırttı!

Bir Peri Masalı dizisiyle ilgili çeşitli bilgiler verildi. Eda Ece'nin Yasak Elma'da oynaması ve kardeş dizisi Fox TV'ye dair bilgiler vermesi gözden kaçmadı. Peki ya Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin'in yeni dizisinde kimler oynamakta? Başrolü Alina Boz ile paylaşacağı öğrenildi.

Eda Ece'nin yapmış olduğu destek paylaşımı ile ilgili çeşitli bilgiler verildi. Yasak Elma başrol oyuncusu, kardeş diziye çok önem veriyor. Dolayısıyla Fox TV'deki dizi hakkında bilinmeyenler tek tek açıklanacak. Öte yandan Bir Peri Masalı'nın yakında başlayacak olması izleyicileri de heyecanlandırdı. Oyuncu kadrosunda önemli isimlerin olması gözden kaçmıyor. İşte dizi ile ilgili güncel bilgiler ve dahası haberimizde sizlerle olacak.

Bir Peri Masalı'nı Paylaştı!

Eda Ece, Instagram hesabı üzerinden Şevval Sam'ın oğlu oynayacağı dizi hakkında bilgi verdi. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Dizinin oyuncu kadrosu da şaşırttı. Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik, Şener Savaş, Okan Urun, Tülin Ece, Canan Atalay ve Müfit Kayacan oynayacak. Fox TV dizisindeki beklenti çok büyük.

Reyting Rekorları Kırabilir

Öte yandan Eda Ece'nin de desteklediği Fox TV dizisinin reyting rekoru kırabileceği ifade ediliyor. Bir Peri Masalı hakkında başka bilgiler iletildiğinde sizlerle paylaşacağız. Dizi hakkıdna yeni bilgiler çıkamsı durumunda haber sitemizde güncel olarak paylaşılacak.

Dizi Haberleri

Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!
Senden Önce Dizisi Erken Final Kararıyla Hayranlarını Üzdü! Alp Navruz'un Takipçileri İsyan Etti
Yabani Dizisinde Kriz Büyüyor! Yaman Ali ve Rüya Arasındaki Ayrılık Şaşkınlık Yarattı
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yeni Bölümü İptal Edildi: Seyircilere Kötü Haber Geldi
Bahar Dizisinde Demet Evgar Şaşkınlığı: Erken Bir Karar Alındı!