Bir Küçük Gün Işığı'nda Elif Tutuklanacak mı? Fırat Her Şeyi Anlattı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde yaşananlar tek tek açıklanıyor. Sevilen yapımda Fırat'ın her şeyi itiraf etmesi üzerine Elif'in başı belaya girecek. ATV dizisindeki son dakika gelişmeleri hakkında bilgi verildi.

ATV dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bizleri neler bekliyor merak konusu haline geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair bilinmeyenler yanıt bulacak. Öyle ki ATV'de ekrana gelen yapımda Elif'in başı belaya girebilir. 15 .bölüm fragmanında şaşırtıcı gerçekler ortaya çıktı.

Fırat Elif'in Sırrını Söyledi!

Çocukları kaçıranın Elif olduğu ortaya çıkınca, hakkında şikayet işlemi başlatılacak. Fırat bu durumun önüne geçmeye çalışsa da başarısız olacak gibi gözüküyor. Dizinin fragman özeti olarak "Fırat, Elif'in güneşi kaçırdığını annesi ve kardeşine bildiriyor. Bunun üzerine Elif'ten şikayetçi oluyorlar. Fırat, Elif için şikayetini geri almasını istiyor Ümran'dan. Ümran'ın cevabı ise;  ''O kadın cezası neyse çekecek!'' oluyor." ifadelerine yer verildi.

Bir Küçük Gün Işığı Oyuncuları

Seray Kaya (Elif), Berk Oktay (Fırat), Esra Dermancıoğlu (Ümran),  Tuğçe Açıkgöz (Dila), Şeyma Korkmaz Mete (Sude), Azra Aksu (Güneş), Güneş Hayat (Mehveş) , Yılmaz Bayraktar (Yılmaz), Beran Kotan (Alper), Gizem Ünsal (Fulya) ve Yiğit Yapıcı (Hakan)

Dizi Haberleri

Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!
Senden Önce Dizisi Erken Final Kararıyla Hayranlarını Üzdü! Alp Navruz'un Takipçileri İsyan Etti
Yabani Dizisinde Kriz Büyüyor! Yaman Ali ve Rüya Arasındaki Ayrılık Şaşkınlık Yarattı
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yeni Bölümü İptal Edildi: Seyircilere Kötü Haber Geldi
Bahar Dizisinde Demet Evgar Şaşkınlığı: Erken Bir Karar Alındı!