Barbaroslar Dizisinden 3 Reis Birden Ayrıldı! Engin Altan Düzyatan'da Dizye Veda Ettiğini Duyurdu

Barbaroslar dizisindeki ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Oruç Reis dizide hayatını kaybetti. Şimdi ise TRT 1'deki yapımın final yapacağı iddia ediliyor. Bu ani ölümler ve ayrılıklar beraberinde finali getirir mi? İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde gündeme gelen detaylar şok etkisi yarattı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye ilişkin bilinmeyenler paylaşıldı. Peki ya dizi hakkında neler biliyoruz? Son zamanlarda sevilen yapımdan birkaç ismin ayrıldığı görülmüştü. Şimdi ise şaşırtıcı gelişmeler meydana geliyor. Dizide önemli bir veda daha gerçekleşti. Başrol oyuncusu resmen ekranlardan ayrıldı.

Oruç Reis Ayrıldı!

Engin Altan Düzyatan'ın hayat verdiği Oruç Reis'in diziden ayrıldığı görüldü. Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan Düzyatan, Pelin Akıl, Cemre Gümeli, Caner Topçu ve Şeyma Peçe'nin başrolde oynadığı dizide şok eden anlar meydana geldi. Şimdi ise dizide neler olacağı merak konusu haline geldi.

Ayrılıklar Finalin Habercisi mi?

TRT 1 dizisi Barbaroslar'daki ayrılıkla birlikte dizinin final yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Çünkü Oruç Reis ile İlyas Reis dizideki macerasına veda etti. Şimdi ise yalnızca Hızır Reis'in kaldığı görülüyor. Reytingleri de beklentilerin altında olan dizi için nasıl bir karar verilecek hep birlikte göreceğiz.

Dizi Haberleri

Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!
Senden Önce Dizisi Erken Final Kararıyla Hayranlarını Üzdü! Alp Navruz'un Takipçileri İsyan Etti
Yabani Dizisinde Kriz Büyüyor! Yaman Ali ve Rüya Arasındaki Ayrılık Şaşkınlık Yarattı
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yeni Bölümü İptal Edildi: Seyircilere Kötü Haber Geldi
Bahar Dizisinde Demet Evgar Şaşkınlığı: Erken Bir Karar Alındı!