Alişan İstanbul'da Linçe Uğradı! Alişan'dan Tepki Çeken Davranış

Alişan'ın oğlu Burak ile ilgili yayınladığı video kullanıcıları çıldırttı. Sosyal medyada tepki gören ve linç yiyen Alişan, çareyi canlı yayında açıklama yaparak buldu. Müge Boz'un kızı Vina ile Burak arasında geçen videoda Alişan neden tepki gördü? İşte Alişan ve Müge Boz'un da dahil olduğu olay...

Alişan'ın sosyal medyada paylaştığı bir video tepkilerin hedefi haline gelmesine neden oldu. Son zamanlara damgasını vuran ünlü türkücü, oğlunun videosunu paylaştı. Videoda söyledikleriyle adeta gündem oldu. Oğlu Burak, Müge Boz'un kızı Vina için "sen benimsin" dedi. Bu sözler çocuk tarafından söylendiği için gülünüp geçildi ancak bazı sosyal medya kullanıcılarının ağır yorumları Alişan'ın linç yemesine neden oldu. Kendisinin nasıl bir baba olduğundan tutun da "küçücük çocuğa böyle şey mi öğretilir" tarzında pek çok yorum geldi. Alişan ise bu yorumlara yanıt vermek için canlı yayını tercih etti.

Büyük Lince Uğradı!

Alişan'ın oğlunu videoya aldığı görüntülere nazaran kendisine bir cevap hakkı doğdu. Çünkü pek çok kişi hakkında olumsuz yorumlarda bulunmuştu. Canlı yayına bağlanarak oğlunun Burak Vina'dan hoşlandığını söyledi. Sürekli olarak bu sözleri sarf ettiği için de şakasına videoya aldığını belirtti. Müge Boz için de herhangi bir sorun teşkil etmediğini ifade etti.

Alişan'ın Takipçileri de Kızdı!

Öte yandan Alişan'ı takip etmeyen kullanıcıların dışında bizzat hayranları da bu duruma tepki göstermişti. Müge Boz ve ailesinin sorun etmediği bu gelişmede bazı kişilerin ses çıkarması dikkat çekti. Alişan ise olayı güzel bir şekilde izah etti.

Dizi Haberleri

Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!
Senden Önce Dizisi Erken Final Kararıyla Hayranlarını Üzdü! Alp Navruz'un Takipçileri İsyan Etti
Yabani Dizisinde Kriz Büyüyor! Yaman Ali ve Rüya Arasındaki Ayrılık Şaşkınlık Yarattı
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yeni Bölümü İptal Edildi: Seyircilere Kötü Haber Geldi
Bahar Dizisinde Demet Evgar Şaşkınlığı: Erken Bir Karar Alındı!