Volkswagen Yeni Yıl Öncesi Aralık Ayına Özel Kampanya Yapınca Bayilerde Kuyruk Oluştu! İşte Volkswagen Fiyat Listesi!

Volkswagen Yeni Yıl Öncesi Aralık Ayına Özel Kampanya Yapınca Bayilerde Kuyruk Oluştu! İşte Volkswagen Fiyat Listesi!

Volkswagen Polo fiyat listesinde büyük gelişmeler yaşanıyor! Artık 500.000 TL altında sıfır araç bulunamıyor! Volkswagen Polo aralık 2022 güncel fiyat listesi resmi olarak duyuruldu! Fiyatlardaki gelişmeler nasıl oldu? Güncel fiyat listesi dikkatleri bir hayli üstüne çekmeyi başardı!

Volkswagen Polo fiyat listesinde ki yeni gelişmeler sürücülerin bir hayli dikkatini çekti. Şüphesiz en çok tercih edilmiş modellerin başında yer almakta olan Polo tam bir şehir arabası. Yeni yıla girmeye az bir süre kala sıfır otomobil almak isteyen kişiler için Volkswagen Polo Aralık ayı fiyat listesini duyurduk.

Sıfır otomobil meraklıları piyasayı alt üst etmeye devam ediyor. Aralık ayının bitmesine yakın bir kaç gün kala sürücüler Kia, Fiat, Skoda, Citroen, Opel, Volkswagen, Hyundai, Skoda, Hyundai gibi markaların aralık ayı fiyat listesini incelemeye devam ediyoruz. 

500.000 TL Altında Sıfır Araç Bulmak İmkansız Hale Geldi!

Dünya genelinde yaşanmış gelişmelerden etkilenmiş otomobil piyasası cep yakmaya devam ediyor. Hatta nerede ise 500 bin TL'nin altı lira altında sıfır otomobil bulmak artık neredeyse imkansız hale geldi. ÖTV Matrah güncellemesi geçmiş olduğumuz günlerde resmi olarak yürürlüğe geldi. Bu durum sadece 500.000 TL altındaki sıfır otomobil fiyatlarına indirim olarak yansımış oldu. 

Araç Sahibi Olmak Lüks Değil Artık İhtiyaç Oldu!

Şimdi ki günlerde araç sahibi olmak artık lüks olmaktan çıkarak ihtiyaç hali durumuna geldi. Yeni yılda sıfır otomobil fiyatlarının daha da artacak olduğunu göz önünde bulundurursak vatandaşlar senenin son fiyat listesini değerlendirmek istemekte.

Türkiye'de sıklık ile tercih edilmiş marka Polo, Volkswagen Tiguan, Passat Variant, Golf, Taigo, T-Roc gibi modeller oldu.

Ancak 2022 model Volkswagen Polo Kaç TL? Volkswagen Polo Aralık 2022 güncel fiyat listesi...

Volkswagen Polo 1.0 80 PS Manuel Impression

Matrah öncesi fiyatı: 524,000 TL

Matrah sonrası fiyatı: 473,900.00

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Life

Aralık ayı fiyat listesi: 558,400.00

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Life

Aralık ayı fiyat listesi: 638,200.00

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Style

Aralık ayı fiyat listesi: 736,700.00

Volkswagen Polo, ülkemizde özellik ile kadınlar tarafından sıklık ile tercih edilmekte. Minimal bir tasarıma sahip Polo park sorununu fazlası ile kolaylaştırıyor.