Toyota'nın Hidrojenle Çalışan Yeni Aracı Ses Getirecek!

Toyota'nın Hidrojenle Çalışan Yeni Aracı Ses Getirecek!

Yeni Toyota Corolla Cross H2 özellikleriyle ilgili bilgiler verildi. Tanıtımı yapılan aracın ne zaman satışa çıkacağı merak ediliyor. Öte yandan otomobil satın almak isteyenler şimdiden araç hakkında detay araştırmaya başladı. Hidrojenli araç Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Toyota, hidrojenle çalışan yeni aracını tanıttı. Corolla Cross H2 model aracın şimdiden ilgi çektiği belirtiliyor. Sahip olduğu özelliklerle birlikte önümüzdeki yıllara damgasını vuracak bir model olduğu söylenebilir. Segmentiyle ilgili de bilgi verildi. Otomobilin fiyatına dair çeşitli sorular sorulsa da henüz net bir açıklama olmadığını belirtelim. Toyota'nın Corolla Cross H2 modeli satılmaya başladıktan sonra hem müşterilerinin hem de piyasanın daha fazla dikkatini çekeceği tahmin ediliyor.

Toyota Corolla Cross H2 Ne Zaman Satılacak?

Toyota Corolla Cross H2'nin satışına ilişkin çok fazla soru sorulmakta. Otomobilin ne zaman satılacağına dair bilgi sağlanmasa da bunun için çalışmaların devam ettiği vurgulandı. Yaklaşık %40'lık diliminin tamamlandığı belirtiliyor.

C-SUV Segmentinde Rakipsiz!

Toyota'nın C-SUV segmentinde satışa çıkacak aracının rakipsiz olabileceğine vurgu yapıldı. Ancak elektrikli ve hidrojenli otomobillere bakıldığında Toyota Corolla Cross H2'yi bekleyen pek çok araç bulunmakta. Güncel detaylar paylaşıldığı vakit sizlere ileteceğiz.