Euro'nun Hareketlenmesi Araç Fiyatlarına Yansıdı! Araç Fiyatlarına Yine Zam Geldi!

Euro'nun Hareketlenmesi Araç Fiyatlarına Yansıdı! Araç Fiyatlarına Yine Zam Geldi!

Otomobil fiyatlarındaki son durum ve dahasıyla ilgili bilgiler verildi. Güncel detaylarla birlikte bizleri başka neler beklemekte? Merak edilenleri aktarırken bir yandan da Euro'dan ötürü fiyatı artan araçlara değineceğiz.

Euro'nun TL karşısında değerlenmesiyle birlikte araba fiyatlarının da arttığı belirtildi. 1 Kasım ile 21 Kasım kıyaslandığında aradaki fiyat farkı dikkat çekiyor. Peki ya güncel olarak son durum nedir? Merak edilenler ve çok daha fazlasıyla ilgili bilgiler verilecek. Son zamanlara damgasını vuran araç fiyatlarında bizleri bekleyenler ve dahası ortaya çıkacak. Otomobil satın alacaklar son fiyatlara iyi bakmalı.

Araçlara Yine Zam Geldi

Sıfır araçlara gelen zammın hemen ardından neler olacağı merak ediliyor. Öyle ki güncel detaylar da paylaşılacak. Son zamanlara damgasını vuran otomobillerde çeşitli detaylar aktarıldı.  A model bir araç 1 Kasım'da 559 bin iken bu rakam 18 Kasım'da 573 bin TL oldu. B model bir araç 1 Kasım'da 928 bin iken, 18 Kasım 938 bin TL oldu. C model bir araç 1 Kasım'da 475 bin TL iken, 18 Kasım'da 487 bin TL'ye ulaştı. Öte yandan otomobildeki fiyat gelişmesinde başka hangi detayların paylaşılacağı ortaya çıkacak.

Yılbaşında Zam Gelecek mi?

Otomobillere yılbaşında da zam gelecek mi merak konusu haline geldi. Bu noktada kesin bir yanıt olmamakla beraber büyük bekleyiş sürüyor.