Chery TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO Fiyatları Yarı Yarıya Düştü! Satış Rekoru Kırdı!

Chery TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO Fiyatları Yarı Yarıya Düştü! Satış Rekoru Kırdı!

Chery, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO: Yenilikçi Teknoloji ve KonforChery, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO modellerinin üst donanım versiyonlarıyla yüksek teknoloji ve konfor arayan kullanıcılara yöneliyor. Yeni nesil bilgi-eğlence sistemine sahip kokpitleriyle öne çıkan bu yeni modeller, artırılan akıllı sürüş sistemleri ve yenilenen tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Chery, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO modellerinin üst donanım versiyonlarıyla yüksek teknoloji ve konfor arayan kullanıcılara yöneliyor. Yeni nesil bilgi-eğlence sistemine sahip kokpitleriyle öne çıkan bu yeni modeller, artırılan akıllı sürüş sistemleri ve yenilenen tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Yeni Nesil Bilgi-Eğlence Sistemi

Türkiye’de şubat ayından itibaren yollara çıkmaya başlayan Avantgarde donanımlı yeni model versiyonları, 24,6 inçlik yeni nesil bilgi-eğlence sistemiyle yepyeni bir sürüş deneyimi vadediyor. Avantgarde donanımlı TIGGO 7 PRO, her kilometrede sürprizlerle dolu, keyifli bir akıllı kokpit ve sürüş deneyimi sunuyor. Yeni versiyonuyla üst düzey akıllı teknolojiye sahip bir SUV olarak konumlandırılan TIGGO 8 PRO ise, yeni iç tasarım detayları, Türkçe Akıllı Sesli Komut Sistemi, 9 hava yastığı, tam LED sonsuzluk formuna sahip stop tasarımı ve akıllı güncellemeleri üst düzey kaliteyle birleştiriyor.

Fiyatlandırma ve Talep Artışı

Avantgarde donanımlı TIGGO 7 PRO 1 milyon 603 bin TL, TIGGO 8 PRO ise 1 milyon 793 bin TL’lik lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan, müşteri taleplerini dikkate alarak yeni modelleri geliştirdiklerini ve Türkiye pazarındaki talep artışına yanıt verdiklerini belirtiyor.

Stratejik Hedefler

Geçen yıl Türkiye pazarında önemli bir talep artışı yaşandığını belirten Ahu Turan, markanın stratejik hedeflerinin teknolojik yenilikleri müşterilere sunmak ve Türkiye pazarında sürdürülebilirlik adımlarını gerçekleştirmek olduğunu ifade ediyor.

Müşteri Memnuniyeti ve Destek Hizmetleri

Chery, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, satış sonrası destek hizmetlerini de güçlendiriyor. Ahu Turan, müşterilere kesintisiz iletişim imkanı sağladıklarını ve ihtiyaç halinde ikame araç hizmeti sunduklarını vurguluyor. Ayrıca, yedek parça bulunurluğunun yüksek olduğunu ve müşterilere uzun vadeli güvence sunduklarını belirtiyor.

Teknolojik Güncellemeler ve İyileştirmeler

TIGGO 7 PRO’nun yeni üst donanımlı versiyonu birçok farklı tasarım ve özellik güncellemesine sahip. İç tasarımıyla kalite hissi daha da ileriye taşınan araç, yüksek çözünürlüğe ve dokunma hassasiyetine sahip göz alıcı 24,6 inç boyutundaki bilgi-eğlence sistemiyle üstün görüntü ve görsel deneyim sağlıyor. Yeni model aynı zamanda birden fazla kişinin şarj ihtiyaçlarını aynı anda karşılamak üzere Type-A ve Type-C arayüzlerini de kullanıma sunuyor.

TIGGO 8 PRO’nun yeni Avantgarde versiyonu ise, yenilenen prestijli dış tasarımıyla iç mekân kalitesi hakkında önemli ipuçları veriyor. Üst segment donanım beklentisi olan kullanıcılara hitap eden dış tasarım, gece sürüşünde gelişmiş bir görsellik sağlarken çift T-formuna sahip LED spoyler aydınlatması ve sonsuzluk formuna sahip stop lambası ile güvenliği artırıyor.