2023 Öncesi İlk Zamlar Gelmeye Başladı! Trafik Sigortası ve Kasko Fiyatlarına Zam Geldi!

2023 Öncesi İlk Zamlar Gelmeye Başladı! Trafik Sigortası ve Kasko Fiyatlarına Zam Geldi!

Trafik sigortası başta olmak üzere kasko fiyatlarının da rekor oranda zamlanması beklenmekte. Öyle ki 2023 yılından itibaren birkaç kat daha fazla ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Son dakika gelişmeleriyle birlikte sigorta fiyatları yüzde kaç artacak?

Araç sigorta fiyatlarındaki son artışlar dikkat çekecek. Öyle ki otomobil sahipleri kara kara düşünmeye başladı. Çünkü araçların kasko ve trafik sigortalarındaki son durum dikkat çekiyor. Yeni gelecek zamla birlikte ortalama %100'lük bir artış yaşanabilir. Bu durumda da sigorta fiyatlarında şok eden artışlar meydana gelecek.

Kötü Sürücüye Daha Fazla Zam

Trafik sigortasında kötü sürücüye %200, iyi sürücüye %50'lik zam gelecek. Dolayısıyla bu zamla birlikte yeni fiyatlar da ortaya çıkacak. Yılbaşından itibaren hem döviz kuru hem de asgari ücret zammından sonra artık fiyatların git gide yükselmesi bekleniyor. Bu nedenle 2023 yılının ilk aylarında ciddi oranda zamlar yapılacak.

Kasko Fiyatları da Güncellenecek

Öte yandan kasko fiyatlarının da güncelleneceği belirtildi. Bu gelişme esasında başka neler yaşanacağını merak ediyorsanız haber sitemizi takip edebilirsiniz. Güncel detaylar da bu şekilde ortaya çıkacak. Trafik sigortası ve kasko fiyatlarının rekor oranda zamlanması bekleniyor.