Survivor 2023'te İki Yarışmacı Birden Dayanamadı ve Adadan Ayrıldı!

Survivor 2023'te İki Yarışmacı Birden Dayanamadı ve Adadan Ayrıldı!

Acun Ilıcalı, yaptığı duyuru ile herkesi şaşırttı. Ilıcalı, iki yarışmacının adaya veda ettiğini açıkladı. Bu olayla beraber bizleri hangi gelişmeler bekliyor? Survivor 2023'e veda eden yarışmacıların isimleri nedir?

Survivor 2023'te yaşanan olaylara bir yenisi daha eklendi. Ümit Erdim, geçtiğimiz hafta adaya veda etmişti. Şimdi ise veda vakti iki isme geldi. Adada daha fazla dayanamadıklarını ifade ettiler. Bu nedenle artık yarışmayacaklar. Peki adadan ayrılan isimler kimler?

İki Yarışmacı Erkenden Veda Etti!

Survivor 2023'e damgasını vuran olayla birlikte iki yarışmacının adaya veda ettiği ortaya çıktı. Bu gelişmeler neticesinde herkes şok oldu. Çünkü kimse böyle bir ayrılık beklemiyordu. Berdan Mardini ve Seçkin Piriler'in adadan ayrıldığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada neden ayrıldıklarını da duyurdu.

Adapte Olamadılar!

Berdan Mardini ve Seçkin Piriler'in adadan ayrılma nedenleri de belli oldu. Mardini için sağlık sorunları sebep gösterilirken, Piriler ise adaya adapte olamadığı için yarışmadan çekildi. Bu gelişme neticesinde adada bir süre eleme olmayacağı konuşuluyor. Detayları Acun Ilıcalı açıklayacak.