Sosyal Medyada Linç Edilen Bahar Candan Atılan Mesajları İfşa Etti!

Sosyal Medyada Linç Edilen Bahar Candan Atılan Mesajları İfşa Etti!

Sosyal Medyada Linç Edilen Bahar Candan Atılan Mesajları İfşa Etti!

Bahar Candan sosyal medya tarafından inanılmaz şok edici bir mesaj aldı! Bahar Candan Yeter artık hukuk yollarına başvuracağım bu ne rezillik böyle sözlerini kullandı! Bahar Candan Namazında 21 yaşındaki bir genç kıza bunlar denmez dedi!

Bahar Candan, bikinili pozlarında aldığı mesajları ifşa etti ve sinirlendi. Geçtiğimiz günlerde üstsüz pozlarını paylaşan fenomen Candan'a gönderilen mesajlar şoke etti. "Karımla sevişmenizi izliyoruz" haberini kaldıramayan Bahar Candan, bakın ne dedi.

Bir süredir ekranlarda yayınlanan Here is My Style yarışmasıyla üne kavuşan Bahar Candan son günlerde gündemde. Çıplak pozlarını paylaştıktan kısa bir süre sonra namaz kılmaya başladığını söyleyen fenomen, geçtiğimiz günlerde kendisine gelen mesajları ortaya çıkarmıştı.

"Karımla seni izliyoruz"

İnternetten paylaştığı müstehcen pozları sayesinde para kazanan Bahar Candan'a "Karımla sevişirken seni izliyoruz." mesajı geldi.

Haberlerle üzülen fenomen, ifşanın ardından şunları söyledi:

"İşte bu yüzden Türkiye'den ünlü yok, yazıklar olsun! Artık bu pedofiliden, faşizmden, ensestten, engellerden bıktım artık. 21 yaşında böyle hukuk okuyup namaz kılan göremezsiniz. "

Bahar Candan'ın yanıtında hem destek hem de eleştiri vardı. Candan son günlerde verdiği üstsüz pozlarla gündemde.