Seren Serengil Söylemezsem Olmaz Programından Ayrıldı mı? Seren Serengil Hastanelik Oldu...

Seren Serengil Söylemezsem Olmaz Programından Ayrıldı mı? Seren Serengil Hastanelik Oldu...

Seren Serengil'in sağlık durumundaki değişiklik sevenlerini üzdü. Hastanelik olduğu haberi bir anda yayıldı. Programdan ayrılacağı dai iddia edildi. İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde...

Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz programından ayrıldığına yönelik iddialar gündeme geldi. Çünkü kendisini programda göremedik. Bu durumda da izleyiciler onun ekranlara veda mı ettiğini merak ediyor. Güncel gelişmeler kısa süre sonra ortaya çıktı.

Seren Serengil Hastanelik Oldu!

Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma'dan gelen açıklama ile birlikte detaylar tek tek ortaya çıktı. Öyle ki sevgilisi açıklamasında "Sabah gayet iyiydi işine gitti ama yine ne olduysa tansiyonu 18.10 ve şu an şuuru bulanık. Bir ayda 3. kez hastanelik oldu. Kendine gelince ne olduğunu öğreneceğim" ifadesine yer verdi.

Programdan Ayrılacak mı?

Seren Serengil'in sağlık durumundan ötürü programdan ayrılabileceğine dair iddialar ortaya atıldı. Ünlü isim, henüz bu iddialara bir yanıt vermedi. Ancak yakın zamanda kendini toparladığı vakit açıklama yapması bekleniyor. Sevenleri sağlık durumundaki gelişmelere çok üzüldü.