Nilsun'un Şiddet İtirafı Sosyal Medyayı Karıştırdı! Tüm Yazmışlar İfşa Oldu!

Nilsun'un Şiddet İtirafı Sosyal Medyayı Karıştırdı! Tüm Yazmışlar İfşa Oldu!

"Sosyal medyada şiddet iddiaları gündemi sarsıyor! Nilsu'nun açıklamaları ve arkadaşının itiraflarıyla şaşırtıcı detaylar ortaya çıkıyor. Fenomen Cemre Demirel'in şiddetle ilgili sözleri ise büyük tartışma yaratıyor!"

Nilsu, sosyal medya hesabından kendisine uygulanan şiddeti açıkladı ve aralarında geçen mesajları paylaştı. Arkadaşı tarafından çekilen bir videoda, yakın arkadaşı olan Nilsu'nun şiddet gördüğünü belirterek, "İki yüzlüsün. Cemre Demirel'den hiçbir farkın yok." ifadelerini kullandı.

NİLSU'YA ŞİDDET İDDİASI: "CEMRE DEMİREL'DEN FARKIN YOK"

Şule isimli bir kadın, aynı takside bulunduğu Nilsu'nun kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Şule, "Beni hareket halinde olan taksiden atmaya çalışıp atamayınca yarım saat boyunca darp eden bir kadın mı kuruyor bu cümleleri? Şiddetin hiçbir geçerli sebebi olmadığını düşünüyorum. Hiçbir kadının başına benim yaşadığım gibi bir şey gelmesine izin vermemeliyiz. İkiyüzlüsün. Cemre Demirel'den hiçbir farkın yok." şeklinde konuştu.

CEMRE DEMİREL'İN ŞAŞIRTTIĞI ŞİDDET İTİRAFI

Fenomen Cemre Demirel, sevgilisi Nilsu'ya şiddet uyguladığı haberleriyle ilgili bir yayında konuştu. "Dövmek kapsamlı bir şey. Kıyak kafa bir tane vurmuşum ki hatırlamıyorum. Bu dövmek mi oluyor?" şeklindeki sözleriyle tartışma yarattı.