İrem Derici Estetiğe Doymuyor! Yaptırmadığı Yeri Kalmadı!

İrem Derici Estetiğe Doymuyor! Yaptırmadığı Yeri Kalmadı!

İrem Derici Estetiğe Doymuyor! Yaptırmadığı Yeri Kalmadı!

Daha önce 3 kez burnuna estetik yaptıran, göğüs ve dişlerini yaptıran İrem Derici bu kez de dudaklarına estetik yaptırdı. Son günlerde "Göğüslerin çok güzel" yorumuyla gündem yaratan İrem Derici'nin son hali...

Sesiyle kulaklarımızın pasını silen ünlü müzisyen İrem Derici, sadece mesleğiyle değil, karakteriyle de gönülleri fetheden isimlerden biri. Açık sözlülüğü ve özgüveniyle yüzleri güldüren Derici, elde ettiği estetiği sergilemeyi de seviyor.

Kısa sürede Türk pop müziğinin popüler isimleri arasında kendine yer edinen Derici, özel hayatı ve kariyeriyle sık sık gündem oluyor.

Açık sözlülüğü ve açıklamalarıyla adından söz ettiren güzel şarkıcı İrem Derici estetiğini gizlemiyor. Göğüsleri için çok para harcadığını her fırsatta dile getiren Derici, bir takipçisinin "Memelerin çok güzel" sözüne yanıt vermesiyle gündeme geldi. Derici, "Gözlerinizin önünde büyüdüler" dedi ve sonunda dudaklarını yaptırdı.

Son halini sosyal medya hesabından yayınlayan Derici, yeni estetiğini "Dudağımı da yaptırdım, yaptırmadığım yer kalmadı" diyerek duyurdu.

İrem Derici son halini sosyal medya hesabından paylaşarak, "Dudağımı da yaptırdım, yapmadığım şey kalmadı" diyerek yeni estetiğini duyurdu.