İbrahim Tatlıses Gözyaşları İçinde Üzücü Haberi Duyurdu..

İbrahim Tatlıses Gözyaşları İçinde Üzücü Haberi Duyurdu..

Ünlü sanatçı İdo Tatlıses'in 3 gün önce dünyaya gelen ikiz bebeklerinden biri, kalbindeki sorun nedeniyle ameliyat oldu. İbrahim Tatlıses, torununun sağlık durumunu paylaşarak dualar için teşekkür etti.

Kalp Ameliyatı Geçiren İdo Tatlıses'in Bebeği İyi Durumda!

İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Tatlıses'in dünyaya getirdiği ikiz bebeklerden biri, kalbindeki sorun nedeniyle ameliyata alındı. İbrahim Tatlıses, torununun sağlık durumuyla ilgili verdiği haberde, "Ameliyat güzel geçti, dualarınız için sağ olun" ifadelerini kullandı. Minik Tatlıses'in sağlık sorunu, ailenin sevenleri ve hayranları arasında büyük bir endişe yaratmıştı.

İbrahim Tatlıses: "Dualarınız İşe Yaradı!"

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu için sevenlerinden gelen dualara teşekkür etti. Sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Minik Tatlıses'imize herkesten dua istiyorum. Dualarınızla inşallah minik Tatlıses'in işi kolaylaşır. Allah'ım bizlere çok görmesin amin. Dua eden herkesten Allah razı olsun" diyerek sevenlerinden destek istemişti. Daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda ise torununun ameliyatının başarılı geçtiğini ve dualar için teşekkür ettiğini belirtti.

İdo Tatlıses ve Yasemin Tatlıses Mutlu Bir Anneselik-Babalık Serüvenine Adım Attı!

Ünlü şarkıcı İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Tatlıses, 2021 yılında dünya evine girmişti. Yasemin Şefkatli olarak bilinen eşi, 1992 yılında dünyaya gelmiş ve İstanbul Beşiktaş'ta yaşamını sürdürmektedir. İki sevgili, 2017 yılından bu yana birlikte mutlu bir hayat sürdürmektedir. Bu heyecanlı serüvenlerine ikiz bebeklerle birlikte devam eden çift, ailelerini daha da büyüttü.


İdo Tatlıses Ailesi: Dua ve Sevgiyle Birbirine Kenetlendi!

İdo Tatlıses'in ailesi, bu zorlu süreçte dualar ve sevgiyle birbirine kenetlendi. İbrahim Tatlıses, torununun sağlık durumuyla ilgili sevenleriyle paylaştığı bu duygusal anlarda, aileleriyle birlikte dualarını esirgemeyen herkese teşekkür etti. İdo ve Yasemin Tatlıses çiftine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, minik Tatlıses'e acil şifalar diliyoruz.