Hande Erçel'in Büyük Yalanı Ortaya Çıktı! Hande Erçel Fena Yakalandı!

Hande Erçel'in Büyük Yalanı Ortaya Çıktı! Hande Erçel Fena Yakalandı!

Hande Erçel'in Büyük Yalanı Ortaya Çıktı! Hande Erçel Fena Yakalandı!

Hande Erçel, Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra Kaan Yıldırım ile kısa süreli bir ilişki yaşadı. Adını sosyetik Hakan Sabancı'dan alan Erçel, sosyal medya hesabından iddiaları yalanladı. Ancak, iki toplantının fotoğrafları tek bir yerde ortaya çıktı.

Hakan Sabancı'nın iddialarını "Beni hayal dünyanıza çekmeyin hayatımda kimse yok" diyerek yalanlayan Hande Erçel fena halde yakalandı. Aşkları olduğu söylenen Hakan Sabancı ve Hande Erçel ilk kez birlikte görüntülendi.

Yalanlamıştı

Çapkınlığıyla her zaman gündemde olan Sabancı'yla anılan Erçel, "Beni kendi hayal dünyana çekme, hayatımda kimse yok" diyerek bu habere çok kızdı. dedi.

Kerem Bürsin'den ayrılığının ardından Kaan Yıldırım'la kısa süreli birliktelik yaşayan Hande Erçel, Hakan Sabancı'yı bir süredir tanıyor. Flörtleşmesiyle gündemden düşen Sabancı ile adından söz ettiren Erçel, "Beni kendi hayal dünyana çekme, hayatımda kimse yok" diyerek bu habere sinirlendi.

Bu açıklamalardan kısa süre sonra Hande Erçel fena halde yakalandı. Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın ortak sergisi sosyal medyada gündem oldu. Çiftin iki aydır birlikte olduğu bildirildi. Hande Erçel ile güzel bir ilişkiye giren Hakan Sabancı, iddialara göre kadın avcısı olmaktan da vazgeçti.