Hadise'ye Boşanma Yaradı! Bir Açıldı Bir Saçıldı Görenler İnanamadı!

Hadise'ye Boşanma Yaradı! Bir Açıldı Bir Saçıldı Görenler İnanamadı!

Hadise'ye Boşanma Yaradı! Bir Açıldı Bir Saçıldı Görenler İnanamadı!

İş adamı Mehmet Dinçerler'den anlaşmalı olarak boşanan Hadise, sosyal medyayı sallayan pozlarına devam ediyor. Dökümlü yakası ve minicik eteğiyle pozlarını paylaşan Hadise'yi görenler, "Üstsüz pozu çok yakında geliyor" yorumunu yaptı.

Son zamanlarda hem hip dans hem de iddialı sahne kıyafetleri ile adından söz ettiren şarkıcı Hadise, yaptığı paylaşımlarla ses getiriyor.

Hadise'nin Kıyafeti Olay Oldu

Mehmet Dinçerler'le evliliğini bitirdiği günden beri nefretten söz eden Hadise durmuyor. Olaylı boşanmanın ardından sahnelere hız kesmeden devam eden ve para karşılığı para demeyen Hadise yine şov yaptı .Hadise'nin minicik eteği ve dökümlü yakasıyla öne eğildiğini görenler "Yakında üstsüz pozu geliyor", "Yaşlanmayı geciktiriyor", "Yandınız" yorumlarını yaptı.

Hadise Kimdir? Boyu Kaç?

22 Ekim 1985 Belçika doğumlu Hadise Açıkgöz Sivaslı Türk söz yazarı ve şarkıcıdır. Idool 2003 yarışmasına girdikten sonra yarışmayı kazanamasa da albüm teklifi almayı başardı. 2005 yılında ilk albümü "Ter"de yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla hem Türkiye'de hem de Belçika'da popülerlik kazandı. Daha sonra Türkiye'ye yerleşerek Hadise'yi ikinci albümü olarak tanıttı. Bu albümdeki "Crazy Boy" adlı şarkısıyla ülkede tanınmaktadır. 2009 yılında Eurovision yarışmasında ülkemizi temsil etmiş ve önemli başarılara imza atmıştır. Tüm albümleri ve şarkılarıyla dünya çapında tanınan Hadise'nin boyu 169 cm'dir.