Can Yaman İtalya’ya Bağış Üstüne Bağış Yapması Türkiye'de ki Hayranlarını Kızdırdı!

Can Yaman İtalya’ya Bağış Üstüne Bağış Yapması Türkiye'de ki Hayranlarını Kızdırdı!

Can Yaman İtalya’ya Bağış Üstüne Bağış Yapması Türkiye'de ki Hayranlarını Kızdırdı!

Can Yaman İtalya’ya bağış üstüne bağış yaptı: Kendi ülkesini pas geçmesi tepkiye neden oldu!

Can Yaman, parfümlerinin İtalya'daki çocuk hastanelerine satışından elde ettiği  90 bin euroyu bağışladı. Hasta ve Ukraynalı küçükler için cebinden fazladan 150 bin euro verdi.

Kariyerine devam ettiği İtalya'da büyük bir itibara sahip olan Can Yaman, Türklerin iyi niyetini göstererek bizleri gururlandırıyor...

TÜRKİYE'DE ALDIĞI ELEŞTİRİ

Yeni yıl öncesi bir kampanya yürüten Can Yaman, kendi adını taşıyan parfümlerden elde edilen gelirin tamamını Roma'daki bebek hastanelerine bağışladı. Can Yaman bu sayede yaklaşık 90 bin euro topladı. Ünlü isim bu parayla yetinmedi ve cebinden 150 bin euro daha bağışladı. Can Yaman'ın çocuk hastaneleri, Ukraynalı Down Sendromlu çocuklar ve savaş nedeniyle aileleriyle İtalya'ya yerleşenler için yaptığı büyük bağış büyük beğeni topladı. İtalyanlar Can Yaman'a "Bu yardımsever adamın heykeli dikilsin" yorumunu yaptı. Can Yaman'ın İtalya'ya yaptığı bağışların sosyal medyada yayılmasının ardından birçok kullanıcı oyuncuya tepki gösterdi. Yaman: "Tabii ki Türkiye'de hasta çocuk yok", "Yardım ettiğiniz ülkenin çocukları Türk çocuklarından çok daha iyi durumda"

Aylardır Can Yaman Dor Çocukları hayır kurumuyla birçok çocuğa dokunan yakışıklı oyuncu, yeni yıl öncesi bir kampanya da yürüttü. Can Yaman, kendi adını taşıyan parfümlerinin tüm gelirini Roma'daki çocuk hastanelerine bağışlayacağını açıklayarak yaklaşık 90.000 Euro topladı.

"HEYKELİNİ YERLEŞTİRİN"

Türk yıldızı bu paraya razı olmadı ve cebinden 150 bin euro daha verdi. Can Yaman'ın savaş nedeniyle aileleriyle birlikte İtalya'ya yerleşen Ukraynalı Down sendromlu çocuklara ve çocuk hastanelerine yaptığı bağışlar büyük alkış aldı. İtalyanlar Can Yaman'a "Bu yardımsever adamın heykeli dikilsin" yorumunu yaptı.

Sosyal medyada hızla yayılan habere çok sayıda kişi tepki gösterirken, Can Yaman'a "Tabii ki Türkiye'de hasta çocuk yok..." diyerek yanıt verdi.